İlk oy senin evetMuhtemelen ilk oylama yapanlardan biri benim. Yorumlu bir şekilde oylarımı görebilirsiniz.
Puanda bekliyormusun yine son 2 haftaya damga vurdun
Kız bugün Trabzon'da milli maç vardı aslında, gitseydiniz ya oraya. Ne işin var burada senin@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
@batuhankaralar ı korkutma ayollSelda Bağcan elenecek gibi geliyor bu hafta bana, hayırlısı bakalım.@batuhankaralar
Beşiktaş dışında artık gitmiyoruz ama Milli takım olabilirmiş şuan haberim oldu babam hiç bahsetmedi öyle bir şeyKız bugün Trabzon'da milli maç vardı aslında, gitseydiniz ya oraya. Ne işin var burada senin
Milli maçta sorun olmazdı ya, babanın da mı haberi yoktu acabaBeşiktaş dışında artık gitmiyoruz ama Milli takım olabilirmiş şuan haberim oldu babam hiç bahsetmedi öyle bir şey
Puanda bekliyormusun yine son 2 haftaya damga vurdun
Aaa ozaman sana sütlü bir kahve yollayalım içBu hafta ortayız şimşekleri üstümüze çekmeye gerek yok.
Kimin eleneceği belli olmaz belki siz gidersinizO şarkıyla elenmezse bir daha hiç elenmez
Aaa bilmiyorum kı hiç öyle bir şey konuşulmadı bileMilli maçta sorun olmazdı ya, babanın da mı haberi yoktu acaba
Hhaha ihtiyacım olacak diyorsunUykumu getirir konuda çemkirmem lazım.
Hhaha ihtiyacım olacak diyorsun
Haftanın en iyilerindendin bence
Aaa senle biz işte cnm
kız burada sokak şeysinden mi bahsediyorduk yoksa deniz marulundan mı unuttumAaa senle biz işte cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?