Ay ortalık karıştır, sorry @sokak sanatiAnladın işte.Ay sesli güldüm o yüzden.
Ay ortalık karıştır, sorry @sokak sanatiAnladın işte.Ay sesli güldüm o yüzden.
@Maskeli Fedai ve @Yiğitt, kendisi yarışıyor gibi sevindi sanatçılarınızda.Yalın ve Gökhan’a muhteşem oylar, eyvallah @Arslan Bey
Kıymaz kıymaz, dışardan gıcık göründüğüne bakma, pamuk gibi kalbi vardır onunO kıyar bana satırla hem de.@Maskeli Fedai
Sia ablan sana kurban olsun.@tolgab oyları
13 - Gülşen
12 - Demet Akalın
11 - Sia
10 - Sertab Erener
9 - Yalın
8 - Sezen Aksu
7 - Ahmet Kaya
6 - İrem Derici
5 - Zülfü Livaneli
4 - Selda Bağcan
3 - Kenan Doğulu
2 - Gökhan Türkmen
1 - Gülben Ergen
@tolgab sana diyecek bir şey bulamıyorum artık.@tolgab oyları
13 - Gülşen
12 - Demet Akalın
11 - Sia
10 - Sertab Erener
9 - Yalın
8 - Sezen Aksu
7 - Ahmet Kaya
6 - İrem Derici
5 - Zülfü Livaneli
4 - Selda Bağcan
3 - Kenan Doğulu
2 - Gökhan Türkmen
1 - Gülben Ergen
Ne güzel Yalın puan aldı haftalar sana kaptırıyor puanı böylece puansız ilerlemeye devamBu yüzden bugün de totem yapıyoruzBu gidişle @Maskeli Fedai sonuç konularında olmayacak hiç neyse her şey Yalın için
Ben kimseyle karşılaştırılamayacak kadar özel ve farklıyım. Ekstra olarak da aslan burcuyum. Lütfen ama.@Maskeli Fedai ve @Yiğitt, kendisi yarışıyor gibi sevindi sanatçılarınızda.
İtiraf edeyim, @Yiğitt ile seni karıştırıyordum ara ara. Gökhan Türkmen yönünde de yakınsınız, "Medcezir" yönünden de.
Napim eski sanatçılarım, evlatlarım gibiler@Maskeli Fedai ve @Yiğitt, kendisi yarışıyor gibi sevindi sanatçılarınızda.
İtiraf edeyim, @Yiğitt ile seni karıştırıyordum ara ara. Gökhan Türkmen yönünde de yakınsınız, "Medcezir" yönünden de.
Watsaptan varsa @Billy Kane oyunu düzeltsin gelip cnm4N1K'yı izliyorum bu bölüm hem duygusal hem eğlenceli skeç tadında.@xBUGRAx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?