Baksana sıralamada kimse ayıramıyor onları, düğünlerini yapacağım yakında.
Son uykuları olur inş.Aaa türbanlı başkanımız @xemrexxx nihayet uyandı @sokak sanati hala MS odasında horlamakla meşkul@Bully @serhatt
İtalya Ligi maçını izleyeceğim ben. Senin Ronaldo'nun ligi yani. Sen de yakından takip edersin artık maçları.
@serhatt arkadaş senin eşsiz sohbetini özlemişBaksana sıralamada kimse ayıramıyor onları, düğünlerini yapacağım yakında.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
1.Puan Durumu
1 Ahmet Kaya 74
2 Sertab Erener 72
3 Sezen Aksu 71
4 Selda Bağcan 69
5 Kenan Doğulu 65
6 Yalın 63
7 Gülşen 62
8 Hande Yener 55
9 İrem Derici 55
10 Sia 52
11 Gökhan Türkmen 51
12 Mor ve Ötesi 51
13 Zülfü Livaneli 51
14 Demet Akalın 49
15 Nazan Öncel 49
16 Gülben Ergen 47
17 Oğuzhan Koç 38
İspanyada o ayoll takımın adını unuttumda ülkesi İspanyaydı senden iyi biliyorumİtalya Ligi maçını izleyeceğim ben. Senin Ronaldo'nun ligi yani. Sen de yakından takip edersin artık maçları.
Yalın ve Gökhancıklarım üst sıraları zorlayacaktır, sunucu oyunlarla başlamış yine.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
1.Puan Durumu
1 Ahmet Kaya 74
2 Sertab Erener 72
3 Sezen Aksu 71
4 Selda Bağcan 69
5 Kenan Doğulu 65
6 Yalın 63
7 Gülşen 62
8 Hande Yener 55
9 İrem Derici 55
10 Sia 52
11 Gökhan Türkmen 51
12 Mor ve Ötesi 51
13 Zülfü Livaneli 51
14 Demet Akalın 49
15 Nazan Öncel 49
16 Gülben Ergen 47
17 Oğuzhan Koç 38
Aaa türbanlı başkanımız @xemrexxx nihayet uyandı @sokak sanati hala MS odasında horlamakla meşkul@Bully @serhatt
Siz neredesiniz bee oyumu kendim açıkladım size yaptırım uygulucam
Başkanlıktan atıldın defol
X m en filmi var atv de onu izliyorym bu bölüm ben yokumSenin kadar boş ve troll bir başkan görmedim.Çalış az.
Ronaldo İtalya'nın Juventus takımına transfer oldu safozcum.İspanyada o ayoll takımın adını unuttumda ülkesi İspanyaydı senden iyi biliyorum@Bully @MasacRE- @pompy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?