Hoşt
Sabahtan beri ne işler yaptım senin haberin yok
Kim elenecek kestiremiyorum, oldukça heyecanlı bir akşam olacak.
vlla sabahtan beridir ayarlama yapıyorum @serhatt @Billy Kane nin pis oyları şarkıcılarında yarışmanında içine etti herşey birbirine girdiSenin biber kapya biberdir umarım tatlı
@Bully Birinizi ilk 5 e almadı @Maskeli Fedai hanginiz oda belli olacakBekliyoruz bakalım, inşallah iyi bir sıralama yaparız.
Nesini beğenmedin be ucubevlla sabahtan beridir ayarlama yapıyorum @serhatt @Billy Kane nin pis oyları şarkıcılarında yarışmanında içine etti herşey birbirine girdi
Sana güvenimiz tam canım.vlla sabahtan beridir ayarlama yapıyorum @serhatt @Billy Kane nin pis oyları şarkıcılarında yarışmanında içine etti herşey birbirine girdi
Bakalım hangisine hançeri saplamışım, az sonra.
Aaa hiçte bile,şarkıya göre puanlama yaptımHerkese kötü vermişsiniz
2 Tane başkan aldık oyumuzu açıklayacak bir tane yok ortadaSana güvenimiz tam canım.Açıklamayı unuttuğun oy olursa ben söylerim.
İkisi de boşmuş demek ki.
Gelmezseler sana atacam 2 dakıka içindeİkisi de boşmuş demek ki.Bana atmalıydın oyları.
Açıklamaya başla hadi gudubet şeyGelmezseler sana atacam 2 dakıka içinde
Ben ikinci plana atılacak adam değilim kendin açıkla.Gelmezseler sana atacam 2 dakıka içinde
Olmaz olsun öyle başkan,onların ipiyle kuyuya mı inilir,ikisi de terelelli
Oh olsun sana.
İkiside en son MS yönetim odamızdaydı orda uyuya kalmışlar bir son neredeler avatara tıklayıp bakınBen ikinci plana atılacak adam değilim kendin açıkla.Başkan olmanın hakkını veremiyorlarsa at gitsin ikisini de. Biri Milli Şef'im diye gezer bir halta yaramaz, diğeri sadece trollük peşinde zaten, kendi seçimlerinin bedelini öde şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?