Umarım gelecek haftaki şarkımı beğenirsin o zaman. Yarın göreceksin.kolay değildi oylama puan aslında çok fazla düşük puan değildi yarışmacı sayısıda 5 kişi
Umarım gelecek haftaki şarkımı beğenirsin o zaman. Yarın göreceksin.kolay değildi oylama puan aslında çok fazla düşük puan değildi yarışmacı sayısıda 5 kişi
8 puan vermiş.
İrem 3Şefimizin matematik oyları biz @destere ile bir şey anlamamştık sizi görelim
@sokak sanati juri başkanı (Milli Şef )oyları
2 < İrem Derici < 4 (Güzel şarkı aslında ama bana hitap etmiyor. Bna en az hitap eden şarkı. )
3 < Yalın < 5 (Yalının sesi kötü..)
3 < Gökhan < 5 (Sesi gerçekten efsanevi. Şarkıda ortalama. Asla mp3'üme girmez.)
6 > Kenan Doğulu > 4 Nakarat daha iyi olabilirdi. Çok huzur verici bir modülke var. La La Land müziklerine benzettim.)
7 < SertaB < 9 Efsane. Daha iyisi gelmedi..
Senin puanına yorum yapacak olursa banlanır
@xBUGRAx daha iyi olabilirdi ama yinede öldürmez...@xBUGRAx oyları
5 Sertab Erener
4 Harun Kolçak- Gökhan Türkmen
3 Yalın
2 İrem Derici
1 Kenan Doğulu
İnşallah aminbu oyla @bazinga yi yyarismanin tozlu sayfalarına gönderdim gibiinşallah uyurken banlanmam@destere olsa koca totosunin arkasina saklanir giözükmezdimaklan eve de yeni geldim gidip 5-6 küçük tabak yemek yiyeyim en azından tok karına mutlu banlanirum@Maskeli Fedai @serhatt @Sherlock @MasacRE- @MEnes @ozmoturk @cookies @Darklegend@gözlemci @mrt-06 @Aserat @xBUGRAx @ozgur2113
Harikasın @xBUGRAx şaşırttın.@xBUGRAx oyları
5 Sertab Erener
4 Harun Kolçak- Gökhan Türkmen
3 Yalın
2 İrem Derici
1 Kenan Doğulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?