Zevksizin biri.Bu kadar mı kötü oy verilir. Benim bile olmamış veresim geldi😱 @Maskeli Fedai melunu
Zevksizin biri.Bu kadar mı kötü oy verilir. Benim bile olmamış veresim geldi😱 @Maskeli Fedai melunu
Kötü vermemişsindir umarımKulaklarım ne dediyse o
Bilemiyorum hatırlamıyorumKötü vermemişsindir umarım
Senin oyuna çok var otur oturduğun yerde şefimiz
Zaten okul başlamış senin için hayırlısı oymuş cnm
Hhaha sen onuda yapardınOkulu dondururdum gerekirse...
Siz yolda napıyorsunuz sonuc gecesi @xemrexxxÖne al. Şarjım bitiyor yoldayım. USB kabloda yok yanımda
@Felon teşekkürler ama senden 4 veya 5 beklerdim. Yine de güzel puan@Felon oyları
Kenan Doğulu (geçen haftaki şarkın Çakkıdı bu hafta olsaydı oy kullanmazdım net. en sivrisi sensin maalesef)
Gökhan Türkmen ( Gökhan Türkmenin en sevdiğim II. Şarkısıdır tebrik ediyorum puanını beğenirsin umarım)
Sertab Erener ( çok güzel şarkı gurur tablomuz ülkece müzikteki tek başarımız ama eskilere kalmak ve İngilizce tarzım değil ebru banyodayken dese daha iyi puan alırdı meselalütfen kusura bakma)
Yalın ( Final şarkını burada kullandın diye düşünüyorum çoğu jüri tam puan verir sana ama yarı finalde çok zorlanırsın bol şanslar şimdiden)
İrem Derici (iyiki hülya Avşar eledi senide ülkemizin arabesk fantezisinde söz sahibi oldun keşke bu halinde kalsaydın ama işte.. şarkı efsaneler efsanesi tebrik ediyorum)
PUANLARIM
5 Yalın
4 İrem Derici
3 Gökhan Türkmen
2 Sertab Erener
1 Kenan Doğulu
Bully'nin olmaması ne kadar da belli
Zevksizin biri.@Maskeli Fedai
açıklama kısmi bitince böyle postalariz umarım siziKötü vermemişsindir umarım
Evime gidiyorum napican giiiiu .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?