bu hafta kullandığın şarkıdan iki gömlek daha iyi onu anlatmak istemiştimKullanmamıştım, şimdi seni yakmak için kullanıyorum.
bu hafta kullandığın şarkıdan iki gömlek daha iyi onu anlatmak istemiştimKullanmamıştım, şimdi seni yakmak için kullanıyorum.
Kullansa kesinlikle iyi giderdi de kullanmadıbu hafta kullandığın şarkıdan iki gömlek daha iyi onu anlatmak istemiştim
Yanımda Kal efsane bir parçadır, beğenmeyen kendini çatıdan atabilir. Kıskananlar çatırdasın.bu hafta kullandığın şarkıdan iki gömlek daha iyi onu anlatmak istemiştim
doğru konuştukmu işine gelmiyor tabi birde yorum yap diyorsunYanımda Kal efsane bir parçadır, beğenmeyen kendini çatıdan atabilir. Kıskananlar çatırdasın.
aynen bu haftaki şarkıyıda sekize katlar kalite olarakKullansa kesinlikle iyi giderdi de kullanmadı@Yiğitt
Parlatıp cilalamadın ki hiç?doğru konuştukmu işine gelmiyor tabi birde yorum yap diyorsunne yorum yapalım? şarkıyı parlatıp cilalamak serbest tabi eleştiri olunca anında gözlük hazır
türbüşon yerine rihanna ile geldin de biz mi parlatmadık ?Parlatıp cilalamadın ki hiç?
Bu hafta yüksek puan verirsin, salı gecesi güzel bir Rihanna resmi yollarım.türbüşon yerine rihanna ile geldin de biz mi parlatmadık ?kullandığın şarkıcı kötü parlatmak içimden gelmiyor
Bekle ve gör.senin evri döt ayken şarkın nerde hanı ?
ödemeyi peşin alalımBu hafta yüksek puan verirsin, salı gecesi güzel bir Rihanna resmi yollarım.
beklentimizin içine ettin neyi bekleyeyim evry döt aykeni biliyorum zaten onu mu bekleyeyimBekle ve gör.
Oylarıyla çeyrek finale kadar gelmemizi sağlayan herkese teşekkürler. Kenan Doğulu'nun Türk pop müziği için ne kadar özel biri olduğunu, farklı tarzlarda kaliteli eserler sunduğunu bir kez daha görmüş oldum. Sadece üç haftamız var ama hala elimizde onlarca hit, üst düzey şarkı var. Umarım bazı şarkılarını daha çok kişiye ulaştırmada payımız olmuştur bu yarışmayla. Layık görürseniz bu hafta dışında iki şarkı daha paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Herkesin hayattaki tenceresini, kapağını bulması dileğiyle.
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Konuk ancak bu kadar kaliteli olabilirdi,kutlarım @sokak sanati
gelmiş çok şükürTeşekkürler canım. Yarışmaya kalite getirmek istedim
son batırdığınız yabancı dizi bölümüne baksana sen tam senlik şeyler var bir de @serhatt lıkzilandada mükemmeldi hiç kötü dizisi yoktur efsanedir beroşum kalite kalitelaf atma çarpılırsın meryoşun dibine düşersin tosbağa olarak
Al o zaman.ödemeyi peşin alalımama bir şartım var ödeme peşin olacak yani resmi şimdi göreceğim birde en önemlisi rihannamın bir milimetresi bile kapalı olmayacak herşeyini görebileceğimöyle bir resim paylaşırsan türbüşon için bişeyler düşünürüz tabiki
Benlik bişy göremedimson batırdığınız yabancı dizi bölümüne baksana sen tam senlik şeyler var bir de @serhatt lık
Daha ilk haftalarda kullandık ya, az daha eleniyorduk onunla.Eurovision şarkısı uygundu bu haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?