Maskeli Fedai
Favori Üye
HmmmHahahasana çakal diyeceğim ama çakal kelimesine geçen ceza vermişler bana
HmmmHahahasana çakal diyeceğim ama çakal kelimesine geçen ceza vermişler bana
İrem'den bu kadar tırstın mı la korkma titreHmmmDesen direk şikayet edecem seni belki banlanırsın diye
İrem rakibimiz bile olamazİrem'den bu kadar tırstın mı la korkma titre
4 puan da olurİsteyen istediğini bekler sonuç ise ancak açıklanınca gözükür.
3 puana bile razıyımİsteyen istediğini bekler sonuç ise ancak açıklanınca gözükür.
4 puan da olur
Kısmet.3 puana bile razıyım
Yok mu artıranSeni forumun Muhteşem Üyesi yaparım, altına da Muhteşem Yüzyıl Fan Club yazdırıp Meryem'in resmini yapıştırırım
Bu zirve oldu bence, kimse artıramaz
Seni Merkel'in evlatlığı yaparım. Almanya Başkanının oğlu olarak anılırsın her yerde. Bırak forumu.
bana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan@gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem) @cookies @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane
https://twitter.com/x/status/1049634939577221120
Arabanın altında kalırsın inş.
Zalim'e tam ver troll
@Çiğdem- den daha dinç gözüküyor
Hhaha Aaa senin zaten bin yaşında büyücü oldunu biliyordum @mrt-06 ile inmidir cinmidir belli değil bu oğlan diyorduk her dönemi karıştıran sensinönemli olan çok yaşamak değil yaşarken bamyayı dik tutabilmektir600 yıl boyunca bamyayı yerlere sürte sürte yaşasan nolur yaşamasan nolur
Aaa gördünmü şimdi uğraş dur @destereSayın milli şefim bana destek olman için sana yalvarıyorum dersen olur
Herif başkanlığı kötü emellerine kullanıyor bu gece kovulman için yönetim toplanacakSeni forumun Muhteşem Üyesi yaparım, altına da Muhteşem Yüzyıl Fan Club yazdırıp Meryem'in resmini yapıştırırım
@yatutarsa @xdragxx @pompy gibi gelip konuda oy kullanıcam derse ancak öyle video atarızYatutarsa tekrar jüri olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?