eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta

Bu hafta içime doğmuş gerçekten.

Reactions: Çiğdem
Şarkıya bakmadım ama Eurovision şarkısı olduğuna göre iddialı olmalı daha üst turda kullanman gerekmez miydi?
Evet, Eurovision şarkısı olması öne çıkarıyor şarkıyı ama kalan şarkılarımın popülaritesini ve forumun tarzını göz önüne alarak bu haftayı uygun gördüm.

Reactions: Gerekli24
Kalan şarkılardan en az sevdiğim ama yine güzel şarkı. İyi puan alacaktır. Tarkan kalanlardan favorim artık.

Reactions: Tolstoyevski
Beklediğim şarkı bu değildi.

Neyse bu şarkı da güzel.

Reactions: Tolstoyevski
@phoebebuffay sevdiğim bir şarkı seçmişsin. Umarım kötü gelenler olur ve sana iyi puan veririm

Reactions: phoebebuffay
Artık kim elenirse çok çok üzüleceğim zamanlara geldik. Özellikle sonlara doğru yarışmacılara belli etmesem de en az onlar kadar üzülüyorum.
@Emre Ozansoy

Reactions: Emre Ozansoy
Reactions: Dosi
(Bu sonuç, Eurovision'da 28 kez Türkçe şarkıyla yarışan Türkiye'nin Türkçe şarkılar arasındaki en iyi 2.derecesidir.)

2. derece çünkü 1 numara
@MasacRE @Çiğdem

Sadece jüri oylarıyla 3. olmak çok büyük bir başarı bence. O zamanlar televoting sistemi olsaydı bu şarkı kesinlikle şampiyon olurdu.

Reactions: S.G.A.T.
Artık kim elenirse çok çok üzüleceğim zamanlara geldik. Özellikle sonlara doğru yarışmacılara belli etmesem de en az onlar kadar üzülüyorum.
@Emre Ozansoy
Şarkılara daha yeni baktım da cidden final haftası gibi bir şey olmuş. Şarkıların hepsi çok iyi.

Reactions: kerem