İnş diyelim spoi olmasınSenden bu hafta güzel puan alacağım gibi hissediyorum
İnş diyelim spoi olmasınSenden bu hafta güzel puan alacağım gibi hissediyorum
Serdar Ortaç’ın en iddialı şarkılarından birini seçmişsin ama rakiplerin de çok iddialı seçimler yapmış, bu haftanın sonucunu merak ediyorum.Dün sonuclarda sıra sende demiştim şimdide senin kaleni yıkacaz diye kütüklerden@Maskeli Fedai @eskici
Şarkını neden değiştirdin?Bu haftaki şarkımız Deli Oğlan.
recap: 1.22 - 3.01
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.------
Bu arada banlılar nasıl etiket listesinde kalıyor, çok ilginç.
Korkmadan, garanti gidiyim istedim.Şarkını neden değiştirdin?
Bu arada bu şarkıyı çok sevmiyorum demiştim ama geçen dinledikten sonra dilime takıldı ve sevmeye başladım.
Recapini beğenmedim.Korkmadan, garanti gidiyim istedim.
Hadise'min her şarkısı mükemmel.
Seni sabote etmeye çalışmış.@kerem yüzünden, zar zor boş oda bulup 1 kere dinleyebildim anca bu oldu.
Kararımı değiştirdiğimi söylemiştim ama beni dinlemedim. Neyse, @Emre Ozansoy el atsın hala değiştirebilirsin.@kerem yüzünden, zar zor boş oda bulup 1 kere dinleyebildim anca bu oldu.
Ah bu kerem'in işleri gerçi değiştirmiş kararını da neyse, şu anda dışarıdayım gidince bakmaya çalışayım.Seni sabote etmeye çalışmış.Düşünsem ne olur düşünmesem kısmı olmalıydı mutlaka.
Neyse, hallettim diyelim. Dua et ben önermiştim.Ah bu kerem'in işleri gerçi değiştirmiş kararını da neyse, şu anda dışarıdayım gidince bakmaya çalışayım.Gerçi kerem'in sonraki recap'i iyiyse o da olabilir.
Neyi hallettin, niye dua ediyorum? 😱Neyse, hallettim diyelim. Dua et ben önermiştim.
Ah bu kerem'in işleri gerçi değiştirmiş kararını da neyse, şu anda dışarıdayım gidince bakmaya çalışayım.Gerçi kerem'in sonraki recap'i iyiyse o da olabilir.
Halledildi.Neyse, hallettim diyelim. Dua et ben önermiştim.
Neyi hallettin, niye dua ediyorum? 😱
Sadece playliste gir ve recabını izle.Halledildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?