İşte, bu kıran kırana savaşın kazananını ve kaybedenini sen belirledin...Ne Ka kıran kırana 😱
İnan bak başaracaksın!Bir gün o kızla karşılaşıcam ve o kızı beni reddettiği için pişman olacak onu kaç defa kıskandırmaya çalıştım sonuç 0 Çekti
Bunu söyleyen 6. kişisin. Herkes de elenmeye meraklı, en iyisi 2'li eleyelim biz.Eleniyorum galiba.@kerem
Git zaten o kadar alevli puan verdik yazmadın bir şey.GİDİYORUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMM.
Sen kafayı oynattın en sonundaGİDİYORUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMM.
Kendi oylarımla alakalı spoiler vermiş olmak istemiyorum ama tost makineleri arasında oy aktarımı yapmayı falan mı öğrendin kardeşim...@MasacRE'nin oyları:
11 Pinhani - Sevmekten Usanmam
10 MFÖ - Tam Ortasındayım
9 Teoman - İki Yabancı
8 mor ve ötesi - Deli
7 maNga - Bitti Rüya
6 Model - Antidepresan Gülümsemesi
5 Tarkan - Öp
4 Serdar Ortaç - Karabiberim
3 Candan Erçetin - Parçalandım
2 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
1 Hadise - Deli Oğlan
Kütükler paçamızdalar yoksa ooooTeoman potada mı bu çok sürpriz oldu @Silinmiş Üye
Son ikiye yazdığım iki şarkı ilk ikiyi paylaşıyor@Çiğdem
Puanım etkili olacak demek ki4. PUAN DURUMU
Kim elenecek az sonra!
194 | Serdar Ortaç
193 | maNga
190 | Tarkan
183 | Pinhani
180 | mor ve ötesi
178 | MFÖ
167 | Merve Özbey
162 | Candan Erçetin
159 | Model
158 | Teoman
156 | Hadise
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
2'li elemelere başlayınca da kimse bir şey demez.Bunu söyleyen 6. kişisin. Herkes de elenmeye meraklı, en iyisi 2'li eleyelim biz.@Emre Ozansoy
Harikasın @MasacRE@MasacRE'nin oyları:
11 Pinhani - Sevmekten Usanmam
10 MFÖ - Tam Ortasındayım
9 Teoman - İki Yabancı
8 mor ve ötesi - Deli
7 maNga - Bitti Rüya
6 Model - Antidepresan Gülümsemesi
5 Tarkan - Öp
4 Serdar Ortaç - Karabiberim
3 Candan Erçetin - Parçalandım
2 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
1 Hadise - Deli Oğlan
Bal gibi de kurtulucam buradan ama sana hala tam destek.İzin vermem.
Gün doğmadan neler doğar, bekle.Bal gibi de kurtulucam buradan ama sana hala tam destek.
Yine Tarkan 4-6 puan falan aldı demek @Maskeli Fedai @TolstoyevskiKendi oylarımla alakalı spoiler vermiş olmak istemiyorum ama tost makineleri arasında oy aktarımı yapmayı falan mı öğrendin kardeşim...@MasacRE
kaç sezon yarıstım kaç sezon sundum gidiyorum diyenide ilk görüyorum göbekliGİDİYORUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMM.
Oh oh oh oh falan yazdım be.Git zaten o kadar alevli puan verdik yazmadın bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?