eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

@Gerekli24'ün yorumu ve puanları

Bu nasıl hafta ya. Şu ana kadar ki en zor ve en iyi şarkıların olduğu hafta. Düşük verdiklerim kusura bakmasın hak etmiyorsunuz ancak 1 2 3 de ne yazık ki vermek zorundayız.

11 puan Pinhani - Sevmekten Usanmam (3 4 şarkı arasında çok kaldım ama recapin bütün bölümü olarak en kusursuzu bu geldi.)

10 puan Teoman - İki Yabancı (Teoman bu hafta da harikaydı.)

9 puan Candan Erçetin - Parçalandım (Candan hanım çok başarılı söylemiş vurgular güzel.)

8 puan MFÖ - Tam Ortasındayım (Aşırı rahatlatıcı bir tonla söylenmiş)

7 puan Model - Antidepresan Gülümsemesi (Bu da çok ferah bir şarkı olmuş.)

6 puan Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz (Rakiplerine göre bu hafta biraz sıradan kaldı. Yoksa yine üstlerde koyardım.)

5 puan mor ve ötesi - Deli (Bu tarz şarkılarda enerji alamazsam hiç sevmiyorum ve genelde 1'i veriyorum ancak bunun enerjisini gayet aldım. Bir de sanki adaşım yarışmaya değil de yargı dağıtmaya çıkmış gibi hali vardı
Diğer şarkılar sağlam olmasa net daha üstlerde olurdu.)

4 puan Tarkan - Öp (Tarkan'a iki haftadır neler oluyor? Gerçi bu hafta kötü değildi ama diğer şarkıların gerisinde kaldı benim için.)

3 puan Hadise - Deli Oğlan (Hadise de iki haftadır diğer şarkılardan geride aslında bu puanı hak etmiyor ama sıralama yapmak zorundayız.)

2 puan Serdar Ortaç - Karabiberim (Önceki turlarda olsa bu şarkı bu kadar düşük almazdı ama bu tur diğerlerinin gerisinde.)

1 puan maNga - Bitti Rüya (Şarkıdan enerjiyi alamadım. Alamayınca bu tür şarkılar bana gürültülü geliyor. Ayrıca rapi de sevmiyorum burada da rap gibi başlamış. 1 puanlık da değil aslında lakin bu hafta zorluydu.)

9 puan Candan Erçetin - Parçalandım (Candan hanım çok başarılı söylemiş vurgular güzel.)
Abi böyle yorumlarla gelin yaaaa @Gerekli24 harikasın abim.

Reactions: Gerekli24
Tuhaf bir oylama olmuş.
@Gerekli24

Yorumun da puanın da harika çok teşekkür ederim.
@Gerekli24