Sövsem o puana söverdim, benim hakkım en kötü şarkımla bile 11.9 puan az mı acaba bana ne diyeceksin umarım sövmezsin
Sövsem o puana söverdim, benim hakkım en kötü şarkımla bile 11.9 puan az mı acaba bana ne diyeceksin umarım sövmezsin
Tşkler alamancı @keremSunucumuz @kerem'in oyları.
Yine boncuk dağıttım. Sevmediğim şarkılara bile en az 5 puan verdim. Hekese bol şans dilerim.
11p) Mor ve Ötesi
11p) Model
11p) maNga
9p) Merve Özbey
9p) Hadise
8p) Teoman
8p) Serdar Ortaç
7p) Tarkan
7p) Pinhani
5p) Candan Erçetin
5p) MFÖ
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Qualität.Yardımcı sunucumuz @Emre Ozansoy'un oyları!
11 puan Serdar Ortaç - Karabiberim
11 puan Hadise - Deli Oğlan
11 puan Candan Erçetin - Parçalandım
11 puan Teoman - İki Yabancı
11 puan mor ve ötesi - Deli
10 puan MFÖ - Tam Ortasındayım
10 puan maNga - Bitti Rüya
10 puan Model - Antidepresan Gülümsemesi
9 puan Tarkan - Öp
9 puan Pinhani - Sevmekten Usanmam
7 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
Beni ne zaman sevmişti ki. Arkasından dert yanan tek kişi de bendim kıymetimi bilmiyor işte.
@kerem teşekkürler.Sunucumuz @kerem'in oyları.
Yine boncuk dağıttım. Sevmediğim şarkılara bile en az 5 puan verdim. Hekese bol şans dilerim.
11p) Mor ve Ötesi
11p) Model
11p) maNga
9p) Merve Özbey
9p) Hadise
8p) Teoman
8p) Serdar Ortaç
7p) Tarkan
7p) Pinhani
5p) Candan Erçetin
5p) MFÖ
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Her zaman.Qualität.
En yüksek 2. puanı aldın farkında değilsin sanırım?..Sunucu da sunucu olsa, zevksizliğe bak akıp gidiyor...
@Çiğdem ya da @denizz19 u eleyelim ama biz açıklayınca elenip olay çıkarırlar sen Çenenle onları alt edersin sorumluluğu sen al dediler vallabaksana artık nasıl puanlar verdiysen karışmış ortalık... 5 puanı bir araya getiremedin mi beee adam@Emre Ozansoy @kerem @Çiğdem
@Emre Ozansoy teşekkürler.Yardımcı sunucumuz @Emre Ozansoy'un oyları!
9 puan Tarkan - Öp
Sen Model, Mor ve Ötesi, Manga, Teoman'a yüksek mi verdin ben mi yanlış görüyorumYardımcı sunucumuz @Emre Ozansoy'un oyları!
9 puan Tarkan - Öp
sonuca özel zaman ayırdım daha önceleri ilk yarılarını kaçırdıklarım oluyordu maruz görün acaip dolu başımBuraya nasıl girdin o zaman?
Benim hakkım her zaman tam puandır, zirvedir.En yüksek 2. puanı aldın farkında değilsin sanırım?..
Önceki haftalardan takip etmiyorsun sanırım, arada güzel şarkıları oluyor @Alos'cum.Sen Model, Mor ve Ötesi, Manga, Teoman'a yüksek mi verdin ben mi yanlış görüyorum@Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?