eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta

Ben sadece yarışmacı kısmına bakıyorum, geçiyorum.
Çünkü üst tarafta değişen bir şey yok.
Herkes öyle bakmalı aslında konuya.

Unutuldular'a çok güveniyordum çok iyi bir şarkı bence. Bu hafta da Yitirmeden ile gelmeyi düşünüyordum ama dün akşamdan sonra listemde değişiklik yapma vakti geldi sanırım. Kararsızım.
İlerisini dolduracak şarkılar bulabilirsen değiştir ama onun dışında stratejik ilerlemek her zaman daha avantajlı. Sonuçta iyi şarkıları sona bıraktın mı bu yarışmanın tadı tuzu çıkıyor. Önemli olan sadece sonuncu olmaman.

------

Yeni hafta hayırlı olsun, oldukça zorlu bir hafta olacak... Bu hafta Candan Erçetin'i yine favori olarak görüyorum, Hadise ve Mor ve Ötesi ve Teoman da final puanını zorlayacaktır...
Şarkılar daha açıklanmamıştı ki?
@The_Erinch @phoebebuffay @slhttnmtl

Bana göre Yitirmeden genel olarak sevilen bir şarkı ama bu sezon hiçbir hafta beklediğim gibi gitmedi.
Kötü gider dediklerim beklediğimin üstünde çıktı. İyi gider dediklerim sonlarda yer aldı.

Zaten en başından beri listem aynı bı hafta değişiklik yapma düşüncesi oluştu. Geriye kalan şarkıların hepsine güveniyorum.

Reactions: 12.Adam and kerem
Bilemiyorum, ben ilk haftadan beri kullandığım ve kullanacağım şarkıların hepsini çok sevdiğim için kafamda belli bir sıralama yapmadım açıkçası.
İlerisini kesinlikle düşünmen lazım. 8 tane daha iddialıı şarkın varsa bir şey demem ama ikili elemelerde çok ararsın. Benden söylemesi.

Reactions: blacklion
Niyeyse sadece oy verece zaman yoğun oluyor onun dısında hep aylak aylak dolasıyor @xemrexxx
@eskici @kerem @serhatt

Jüri üyelerinin genel zevkini kestirmek çok zor. O yüzden ilerisini de düşünecek şekilde davranman en sağlıklısı olur. Buray'la çok güzel ilerlemiştin mesela.

Yok şarkılar belli ama sıralama yapmadım şu hafta şu olur gibisine bence diğerleri de çok iddialı.
Strateji çook önemlidir diyoruz her zaman Eyüp'cüm, gerisi sana kalmış tabii.

------

Yahu daha ne iddialısı bu Teoman'ın tab şarkısıdır daha üstü yok

------

Çıkarız tabi ne eksiğimiz var @Tolstoyevski den
Teoman deyince aklıma ilk bu şarkı geliyor benim de.
@Silinmiş Üye

Aaa işte bu

Benim için önümüzdeki haftalarda kullanacağım şarkılarda en az aynı iddiada o yüzden bekleyin ve görün diyorum.
Sen kendini oylamıyorsun ama. Jüri üyeleri seni oyluyor.

O yüzden senin için daha iddialı olması jüri üyeleri için de aynı iddiayı taşıdığı anlamına gelmiyor Eyüp'cüm.

Sence nasıl bir şarkı Yitirmeden?
Bence tam da bu haftalarda kullanmalık ama bilemedim şu son oylardan sonra.

Reactions: 12.Adam and kerem