Emre Ozansoy
Moderatör
Açtım, dinledim.Kendim için paylaştım tanımak isteyen kendi bulur okur.
Açtım, dinledim.Kendim için paylaştım tanımak isteyen kendi bulur okur.
Ne şaşırtması be normalde de ilk günün gece yarısı atıyorum bugün de öyle yaparım.@slhttnmtl şaşırtmıyor.
Geçen haftaki gibi beraber düşük verip yüklenelim en iyisi. En azından final puanı alamaz.Cidden sunucumsu ne ya, bunun bir cezası olmalı.@slhttnmtl
Hazır girmişken aradan çıkart, unutursun falan.Ne şaşırtması be normalde de ilk günün gece yarısı atıyorum bugün de öyle yaparım.Önce dizime başlayayım, bitireyim. ✅
Gelir gelmez yok tatildeyim vs. Bi havalar gelmiş şuna. İnşallah burnuna İsot kaçar.
Aaa sunucumsu bana utanmaz diyor, tehdit ediyor. 😱Çok yok aslında, toplasak İstanbul'luların yarısı kadar etmez.Bu hafta düşük vereyim de görsün, suncumsu demişti birde bana utanmaz.
Bana özel bir kelime o, diğerlerine ceza verin.Cidden sunucumsu ne ya, bunun bir cezası olmalı.@slhttnmtl
Geçen haftaki gibi beraber düşük verip yüklenelim en iyisi. En azından final puanı alamaz.
Her ne izliyorsan inşallah final yapmadan yayından kalkar.Ne şaşırtması be normalde de ilk günün gece yarısı atıyorum bugün de öyle yaparım.Önce dizime başlayayım, bitireyim. ✅
Şu anda hiç recap bulacak halim yok, hem bekleyin aa sürem dolmadı bir şey olmadı.
İyi, sen bilirsin.Şu anda hiç recap bulacak halim yok, hem bekleyin aa sürem dolmadı bir şey olmadı.
Duaların boşa çıktı çünkü izlediğim dizi 6 yıl önce final yaptı.Her ne izliyorsan inşallah final yapmadan yayından kalkar.
Kaçak Gelinler mi?Duaların boşa çıktı çünkü izlediğim dizi 6 yıl önce final yaptı.
Ne izliyorsun?Duaların boşa çıktı çünkü izlediğim dizi 6 yıl önce final yaptı.
Senin şarkın ney?Duaların boşa çıktı çünkü izlediğim dizi 6 yıl önce final yaptı.
Kaçak Gelinler mi?
Bir yukarıya bak.Ne izliyorsun?
Stir Me UpSenin şarkın ney?
Servet'i izleyecektim bugün ama kaldı, o bitince bende başlarım.Bir yukarıya bak.
0 km şarkı tutturamayan coverlarla geçinen gruplarla uğraşamayacağım.Hiç senlik hareketler değil bunlar.
Ben sana çok dedim gel o şeyi bırak Kaçak Gelinler izleyelim diye, benim aklıma esti ve 6. bölüme kadar geldim. Artık bu yolda yalnızsın.Servet'i izleyecektim bugün ama kaldı, o bitince bende başlarım.
Bu laf banaydı sanırım.0 km şarkı tutturamayan coverlarla geçinen gruplarla uğraşamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?