Ben MFÖ ile MS'de yarışmıştım BŞB'de de mi yarışmışım hatırlamıyorum.Yalnız @Özgür bu şarkıyla Bu Şarkı Benim'de elenmişti. Ben anlamadım bu işten bir şey.
Forumun doğru yolu bulduğu nadir durumlardan biri yaşanıyor.
Ben MFÖ ile MS'de yarışmıştım BŞB'de de mi yarışmışım hatırlamıyorum.Yalnız @Özgür bu şarkıyla Bu Şarkı Benim'de elenmişti. Ben anlamadım bu işten bir şey.
Hep interneti gidip geliyormuş. O yüzden elektrik sıkıntısı yaşıyorlar.Aaa, doğru. Elektrik ve su kesintisi vardı. Umarım onlarda ciddi bir şey yoktur.
Bu hafta verdiğim puan için üzgünümGidiyor gönlümün efendisi...
Oha Hadise gidici gibi 😱 @slhttnmtl
Bu puan durumları genelde değişmiyor ve sunucumsumuzun eleneceksin dediği elenmiyor, ondan bir ümit sondan 2. olarak görüyorum kendimi.
Normalde öyle oluyor ama benim sana verdiğim 1 puan daha açıklanmadığına göre kötü oylar gelmeye devam edecektir. Eleneceğini bilsem vermezdim o puanı.Ne kadar acınası bir tablo, tek sorunum yabancı şarkı olmak. Bu arada normalde bu puan durumunda sondan 1. olanlar elenmezler ama ben kendimi hazırladım.
Neyse, sağlık olsun.Hep interneti gidip geliyormuş. O yüzden elektrik sıkıntısı yaşıyorlar.
Teoman baya iyi gitmiş. Forum müzik konusunda evrim geçirmiş resmen.- 1. Puan Durumu -
82 | MFÖ
74 | Tarkan
70 | Teoman
62 | Candan Erçetin
60 | Serdar Ortaç
59 | Mor ve Ötesi
55 | maNga
54 | Model
52 | Merve Özbey
50 | Edis
48 | Pinhani
43 | İzel
39 | Hadise
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Ben bile tam puan verdim.Teoman baya iyi gitmiş. Forum müzik konusunda evrim geçirmiş resmen.
İngilizce söyleyen Hadise varken sırtın yere gelmez merak etme.Yine sonlardayız nasıl bir zevkiniz var arkadaş
İnsafsız, senden de bu beklenirdi zaten.Gidersem valizlerimi de toplayıp buralara bir kere bile uğramayacağım.
Yarışma hayatım boyunca çok fazla ters köşeye maruz kaldım da neyse diğer haftalarda daha çok üzülürdüm ama bu zaman da elenirsem eğer dert etmem galiba.Normalde öyle oluyor ama benim sana verdiğim 1 puan daha açıklanmadığına göre kötü oylar gelmeye devam edecektir. Eleneceğini bilsem vermezdim o puanı.
Beni şutlayan sunucuya da bu müstehak.İngilizce söyleyen Hadise varken sırtın yere gelmez merak etme.@slhttnmtl
------
İnsafsız, senden de bu beklenirdi zaten.
Benim aklımda başkası var o elenecek benceİngilizce söyleyen Hadise varken sırtın yere gelmez merak etme.@slhttnmtl
------
İnsafsız, senden de bu beklenirdi zaten.
Sen elenmek istiyorsun herhalde?Bir iki haftaya gelecek.Ayrıca spoiler vermesene rakiplerime...
Sanırım bir oy kaçırdım da neyse, bu bile ilaç gibi geldi ve 3 üstü tüm oyları beğeniyorum bu hafta. Çok teşekkürler.@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 13
MFÖ 12
Serdar Ortaç 11
Candan Erçetin 10
Edis 9
Merve Özbey 8
Model 7
İzel 6
Hadise 5
Teoman 4
Pinhani 3
Mor ve Ötesi 2
Manga 1
@Maskeli Fedai oyların berbat ve ötesi.@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 13
MFÖ 12
Serdar Ortaç 11
Candan Erçetin 10
Edis 9
Merve Özbey 8
Model 7
İzel 6
Hadise 5
Teoman 4
Pinhani 3
Mor ve Ötesi 2
Manga 1
@mesmeso kaliteli oylar vermekten çekinmeyen jüri üyelerimizden.@mesmeso'nun oyları ile devam ediyoruz.
13 - MFÖ - Güllerin İçinden
12 - Tarkan - Adımı Kalbine Yaz
11 - Hadise - Stir Me Up
10 - maNga - Yad Eller
9 - Serdar Ortaç - Beni Unut
8 - Edis - Benim Ol
7 - Model - Sarı Kurdeleler
6 - Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
5 - Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
4 - Merve Özbey - Boynun Borcu
3 - Candan Erçetin - Hayırsız
2 - İzel - Geceler Kara
1 - Pinhani - Unutuldular
Bu hafta beklediğimden iyi gidiyorum, masaya vurayım bari@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 13
MFÖ 12
Serdar Ortaç 11
Candan Erçetin 10
Edis 9
Merve Özbey 8
Model 7
İzel 6
Hadise 5
Teoman 4
Pinhani 3
Mor ve Ötesi 2
Manga 1
Gitmemen için yeterli değil.Sanırım bir oy kaçırdım da neyse, bu bile ilaç gibi geldi ve 3 üstü tüm oyları beğeniyorum bu hafta. Çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?