Bende öyle yapmayı düşünüyorum sonra vakit bulamıyorum geçen ahfta oylayamıyordum nerdeyseGelir birazdan açar o zaman oylamayı.Açsın da göndereyim puanlarımı, aradan çıkartayım hemen.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum sonra vakit bulamıyorum geçen ahfta oylayamıyordum nerdeyseGelir birazdan açar o zaman oylamayı.Açsın da göndereyim puanlarımı, aradan çıkartayım hemen.
Artık çok zorlaştı...bu haftaki 2-3 şarkı hariç hepsi zamanında dinlediğim,harika seçimler...Her geçen hafta gerçekten bu iş zorlaşıyor @Emre Ozansoy @kerem @Zeyno @Angelica @dreamyBende öyle yapmayı düşünüyorum sonra vakit bulamıyorum geçen ahfta oylayamıyordum nerdeyseAma ortaları ayarlamak çok zor denk şarkılardaBoncuk dağıtıyorduk ne güzel
Yavaş öğreniyor kendi işini kendi yapmasını
İlk haftalar kolaydı cidden, ama 5. haftadan itibaren değişti işler.Artık çok zorlaştı...bu haftaki 2-3 şarkı hariç hepsi zamanında dinlediğim,harika seçimler...Her geçen hafta gerçekten bu iş zorlaşıyor @Emre Ozansoy @kerem @Zeyno @Angelica @dreamy
Aaa bende genelde listenin ilk 3 ü ve son 3 ü belli oluyor isimlere bakınca bile daha sonra ortaları çok güçlükle bir sürü dinlemeyle tamamen kendi kulak zevkime göre dizmeye çalısıyorumArtık çok zorlaştı...bu haftaki 2-3 şarkı hariç hepsi zamanında dinlediğim,harika seçimler...Her geçen hafta gerçekten bu iş zorlaşıyor @Emre Ozansoy @kerem @Zeyno @Angelica @dreamy
------
Yavaş öğreniyor kendi işini kendi yapmasınıartık sabah kalktığında yatağını toplamaya başlamış... daha önce eve afet ekibi gelmiş@kerem @eskici
Az önce forumdaydı.Şu Kereme güvercin yollayakda oylamayı başlatsın@kerem
@Çiğdem @xemrexxx gerçi sana farketmez gene en son yollarsın@Emre Ozansoy
@xemrexxx Ben sonucları açıklarken yolluyordu şimdi önlem almıslar zaten ondan yüzüm hiç gülmediŞu Kereme güvercin yollayakda oylamayı başlatsın@kerem
@Çiğdem @xemrexxx gerçi sana farketmez gene en son yollarsın@Emre Ozansoy
Bol şans.Yolumuza Model’in konsept albümü Levlâ’nın Hikayesi ile devam ediyoruz.
2013 çıkışlı Levlâ’nın Hikayesi, grup üyelerinin ortak arkadaşları Levlâ’nın ayrılık sonrası duygularının anlatıldığı bir albüm. Yas sürecinin inkar (Ağlamam Zaman Aldı), öfke (Bize Susmak Yakışır), pazarlık (Antidepresan Gülümsemesi), depresyon (Levlâ Vazgeçti) ve en son kabullenme (Sen Ona Aşıksın) evreleri belli şarkılarla işleniyor. Bu hafta ayrılığı kabullenemeyişin, yani inkar evresinin dile getirildiği AĞLAMAM ZAMAN ALDI diyoruz. İyi dinlemeler. 💔
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
@Çiğdem @dreamy boşa tembel teneke demiyorum bu torunaYolumuza Model’in konsept albümü Levlâ’nın Hikayesi ile devam ediyoruz.
2013 çıkışlı Levlâ’nın Hikayesi, grup üyelerinin ortak arkadaşları Levlâ’nın ayrılık sonrası duygularının anlatıldığı bir albüm. Yas sürecinin inkar (Ağlamam Zaman Aldı), öfke (Bize Susmak Yakışır), pazarlık (Antidepresan Gülümsemesi), depresyon (Levlâ Vazgeçti) ve en son kabullenme (Sen Ona Aşıksın) evreleri belli şarkılarla işleniyor. Bu hafta ayrılığı kabullenemeyişin, yani inkar evresinin dile getirildiği AĞLAMAM ZAMAN ALDI diyoruz. İyi dinlemeler. 💔
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Yolumuza Model’in konsept albümü Levlâ’nın Hikayesi ile devam ediyoruz.
Nelere? 😱
Sabahtan beri bekliyoruz - 1 puan alsın bari
Herkesin videolarını yayınlamasına izin vermiyor işte canım benim, dur WP'den yazıyımHadise telife takıldı.@slhttnmtl
Aç gözlerHerkesin videolarını yayınlamasına izin vermiyor işte canım benim, dur WP'den yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?