Anladım zaten hiç konuşmadıklarım konuşmaya başladı benlen.saol dediklerini duydum.@mrt-06 önceden tanırdım. @serhatt lada muhabetimiz varMS kaynasması bira daha etkili yarısırken anlarsın zaten
Anladım zaten hiç konuşmadıklarım konuşmaya başladı benlen.saol dediklerini duydum.@mrt-06 önceden tanırdım. @serhatt lada muhabetimiz varMS kaynasması bira daha etkili yarısırken anlarsın zaten
Gitgide vites yükseliyor. Bu hafta kim elenirse şaşırmam.Slow ile gelecek bence.
Evet tadı damağımda kaldı.Şeye üzülüyorum @serhatt la tam o havayı yakalayamamıstı destere tam kaynamamıslardı
Evet her hafta zorlaşıyor...Puan vermekde aynı şekilde.Gitgide vites yükseliyor. Bu hafta kim elenirse şaşırmam.
Kız kaynaşsa onu da yatağa atardı buŞeye üzülüyorum @serhatt la tam o havayı yakalayamamıstı destere tam kaynamamıslardı
24 yasındaydı siz o yaşlarda görüyoruz nelerle mesgulsunuzO kadar linç yiyince bu açıklamaları bi zahmet yapsın.90'larda çocuk değildi birde, göbekten zeytin yiyecek kadar olmuştu.
Kız kaynaşsa onu da yatağa atardı bu
Anladım zaten hiç konuşmadıklarım konuşmaya başladı benlen.MS kaynasması bira daha etkili yarısırken anlarsın zaten
masacereyi tanımıyom.neden irtibat olmasın.
Tabi olumsuz yönüde var kavgaya meyilli oluyorsunuzAnladım zaten hiç konuşmadıklarım konuşmaya başladı benlen.saol dediklerini duydum.@mrt-06 önceden tanırdım. @serhatt lada muhabetimiz var
Beni mi diyorsun BTuhani miBu niye elenmedi hala. SsEkli dosyayı görüntüle 106937
Böyle mi olacaktı bize n oldu dizileri aklıma geldiKız @destere ve @Forumdash ölünce sen ve can sisterın @Çiğdem de böyle olmuştunuz
https://twitter.com/x/status/1423735038617821189
Tadını nereden biliyon😱Evet tadı damağımda kaldı.
Genel olarak hepinizBeni mi diyorsun BTuhani mi
@MasacRE Forumun kütüğü oluyorda senide kendine benzetirAnladım zaten hiç konuşmadıklarım konuşmaya başladı benlen.
masacereyi tanımıyom.neden irtibat olmasın.
Bomba şarkılarım var artık çeyreğe kadar en az beni göreceksin bir mani olmazsaTadını nereden biliyon😱
Genel olarak hepiniz
iki kişiyle anlaşamadımk burda sonrada anlaştık .sonra dediğim kişiler hiç kavga olmuyor.Tabi olumsuz yönüde var kavgaya meyilli oluyorsunuz
Geçen gün aklımdan bu kütük geçti.@MasacRE Forumun kütüğü oluyorda senide kendine benzetir@The_Erinch
Şu arkadaş
Ekli dosyayı görüntüle 106940
Yoo bence Gamsız Hayat, Candan Erçetin'in en güçlü şarkısı. Candan Erçetin denince akla ilk gelen şarkı hala.Aaa tabi şarkı bitti derken kadın daha şarkı söylemedi demek istemedimHedefi @bazinga ın yarı final olarak oraya kendini attı demek istedim çünkü çeyrek şarkısı yarıdan güçlüydü ama güzel bir derece aldı tabi
Göz sağlığım için iyi olurBomba şarkılarım var artık çeyreğe kadar en az beni göreceksin bir mani olmazsa
Hani Bizim Sevdamız ile geliyorum seversin bence Bülent Ablan da zamanın da söylemiştiGöz sağlığım için iyi olur
Yani yarışmacı olunca diyorum survivorda yok burdakı rekabetiki kişiyle anlaşamadımk burda sonrada anlaştık .sonra dediğim kişiler hiç kavga olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?