Bu mesaj da beni üzdü.Pembe'nin Beter'e serenat yaptığı şarkıya Beter'in kendi şarkısından yüksek puan vermen üzdü.@Özgür
Bu mesaj da beni üzdü.Pembe'nin Beter'e serenat yaptığı şarkıya Beter'in kendi şarkısından yüksek puan vermen üzdü.@Özgür
Bi kere de Hadise'ye olmamış be, ne kadar benimle ilgili düşük şey varsa iyi dedin harika dedin.Candan Erçetin almış başını gidiyor da, son iki cidden olmamış ya. Umarım ikisi de elenmez.
Herkes kopyala + yapıştır mı yapıyor? Bunu bilmiyordum bak.Puanın ve şarkının adını düzelterek oy verdiğin için teşekkürler @slhttnmtl
@kerem sağ olsun gözüm tırmanalandı resmen her mesajda.
Tşşkler @Turkuazz@Turkuazz
Hadise - Küçük Bir Yol-13 (muazzam)
Model - Ağlamam Zaman Aldı-12 (başarılı yorum)
Candan Erçetin - Melek-11 (başarılı yorum)
Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız-10 (iyi yorumlamış)
MFÖ - Dolduramadım-9 (iyi yorum)
Serdar Ortaç - Sor-8
Tarkan-Dön Bebeğim-7
İzel - Bebek-6
Edis - Martılar-5 (daha iyi oylamak isterdim))
Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği-4 (daha iyi oylamak isterdim)
maNga - Yine Yeni Yeniden-3 ( daha iyi oylamak isterdim)
Pinhani - Aşk Bir Mevsim-2 [çok üzgünüm)
Teoman - Uykusuz Her Gece-1 (çok üzgünüm)
Elenmiyor, riskte değil.Bi kere de Hadise'ye olmamış be, ne kadar benimle ilgili düşük şey varsa iyi dedin harika dedin.
Elendim kesin.SON PUAN DURUMU! KİM ELENECEK?
- 4. Puan Durumu -
301 | Candan Erçetin
239 | Mor ve Ötesi
236 | Model
231 | Tarkan
226 | İzel
222 | MFÖ
217 | Edis
209 | Serdar Ortaç
209 | Hadise
204 | maNga
182 | Teoman
178 | Merve Özbey
157 | Pinhani
154 | Tuğba Yurt
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Sohbet malzemem oGiresunca mı konuştun yineNe biliyim sorunum senle değil Hadise'yle diyince inanmıştım
Bence bu ikisinden biri artık Merve Özbey yakın değil çokCandan Erçetin almış başını gidiyor da, son iki cidden olmamış ya. Umarım ikisi de elenmez.
MS ses değil şarkı yarışmasıdır. Hala anlamadın.Gerçekten şu şarkıyla bu sırada olmak şaşırtıyor. Sesten cidden anlamıyorsunuz
Şarkının adını düzeltmedim, recap videolarında ne yazıyorsa onu yazıyorum da o mesajlara bakmadığım için şarkının adını doğru biliyormuşum.Puanın ve şarkının adını düzelterek oy verdiğin için teşekkürler @slhttnmtl
@kerem sağ olsun gözüm tırmanalandı resmen her mesajda.
Merve'nin gitmesi için dua ettiğini söylerim ve hatta ispatlarımCandan Erçetin almış başını gidiyor da, son iki cidden olmamış ya. Umarım ikisi de elenmez.
Final puanı almadı ya ondandır bu karın ağrısı.Elenmiyor, riskte değil.Neyine yorum yapayım.Ama iyi gidiyor, tbrk.
Evet.Merve'nin gitmesi için dua ettiğini söylerim ve hatta ispatlarım
Herkes öyledir muhtemelen.Çocukluğu hatırlatan nostaljik özelliği olan diziler, filmler, şarkılar ayrı bir seviliyor. Normaldir, ben de öyleyim.
Şu son iki gündür yarışmalara denk gelince böyle oldu, son birkaç aydaki halime olmasa bile benzer bir duruma dönerim yakında aktiflik olarak diye düşünüyorum.Maşallah bugün formundasın2 gündür çok şaşırtıyorsun 😱
Daha iyi olsaydı keşke de de ağzının ucuyla tbrk etmişsin. Beklentim çok fazla. 😡Elenmiyor, riskte değil.Neyine yorum yapayım.Ama iyi gidiyor, tbrk.
Şarkı kendi kendine mi çalıyor saçmalama elbette ki seste önemli. Cidden nasıl sunucu oluyorsun sen ya muzik bilgin yokMS ses değil şarkı yarışmasıdır. Hala anlamadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?