Ben sana ne demiştim.
Ben sana ne demiştim.
İzel bebekle gelmese tam puan senindi@Çiğdem Yaşlı Sincabım ; akvaryumdan kucaklıyorum seni ❤️
Artık bundan sonra 5 puanın altına inmezsin.
Bence tam tersi. Sende bir sorun var.@Aserat dizi zevkin kötü, müzik zevkin yerlerde yok mu bir doğru nokta
Ne dedin, o kadar fazla şey diyorsun ki cidden unuttumBen sana ne demiştim.Beni dinleyeceksin her zaman.
Kült bir sahnedir...Ve Aslı'nın bayılması…
Doğru hatırlıyorsun Sherlock beyciğim yazın kısa bir süre yayınlanıp bitmişti.Hepsi çoluğa çocuğa karışmıştı.
Süre açısından demedim 170 bölüm gözümü korkuttu.
Sen karışma her şeye z kuşağıBence tam tersi. Sende bir sorun var.
Bu hafta en beğenmediğim hafta oldu şarkındaChloe inşallah Serdar'ı daha da sömürür.@Çiğdem
Harika puan... @xBUGRAx Yabancı değil ❤️İzel bebekle gelmese tam puan senindi
Bebek rızkıyla gelirmiş.İzel bebekle gelmese tam puan senindi
Beynin yetişmiyor artık bana o kadar zekiyim düşün.Ne dedin, o kadar fazla şey diyorsun ki cidden unuttum
@pompy müthişsin.@pompy
Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği 14 puan
Model - Ağlamam Zaman Aldı 13 puan
İzel - Bebek 12 puan
MFÖ - Dolduramadım 11 puan
Serdar Ortaç - Sor 10 puan
maNga - Yine Yeni Yeniden 9 puan
Teoman - Uykusuz Her Gece 8 puan
Edis - Martılar 7 puan
Tarkan - Dön Bebeğim 6 puan
Candan Erçetin - Melek 5 puan
Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo 4 puan
Pinhani - Aşk Bir Mevsim 1 puan
Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız 2 puan
Hadise - Küçük Bir Yol 3 puan
Ben sürece bu kadar hakim değilim reis, maşallahın varmış.7 MAYIS 2011 4.sezon finali ,5.sezon haziran ve ağustaos aylarında yayınlandı yani 5.sezon 10 bölüm yayınlayıp bitti Efe 2.kez 125'den 153'e kadar oynadı.4.sezon finali 160 da bitti.
Kuru çeneye kimsenin beyni yetişmezBeynin yetişmiyor artık bana o kadar zekiyim düşün.
Onu bitek sen yaptığına göre bu dediğini çürütmüş oluyorsun.Kuru çeneye kimsenin beyni yetişmez
Serdar Bey nasıl gidiyor?Bu hafta en beğenmediğim hafta oldu şarkında
okadar seni bakmıs dedi @kerem ozaman goygoy dısında gerçek düşüncemiz olmadını bilmen lazımHadise'yi her fırsatta gömdüğünü ne çabuk unuttun gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?