Ben sana Tarkan'ın sevdiğim şarkıları daha kötü gidiyor demiştim. Yüksek vermeme harika değil sinir bozucu atmalıydın o yüzden.Bu kez cidden elendik sanırım. 😱
Ben sana Tarkan'ın sevdiğim şarkıları daha kötü gidiyor demiştim. Yüksek vermeme harika değil sinir bozucu atmalıydın o yüzden.Bu kez cidden elendik sanırım. 😱
Sevdim bu puan durumunu.- 1. Puan Durumu -
84 | Candan Erçetin
78 | Mor ve Ötesi
78 | Model
64 | Serdar Ortaç
62 | Edis
62 | maNga
60 | İzel
60 | MFÖ
55 | Hadise
54 | Pinhani
49 | Teoman
44 | Tuğba Yurt
43 | Tarkan
37 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Senin elenmen imkansıza yakın hiç dert etmeDaha yolun uzun her tur final puanı alamadım diye üzülme
- 1. Puan Durumu -
84 | Candan Erçetin
78 | Mor ve Ötesi
78 | Model
64 | Serdar Ortaç
62 | Edis
62 | maNga
60 | İzel
60 | MFÖ
55 | Hadise
54 | Pinhani
49 | Teoman
44 | Tuğba Yurt
43 | Tarkan
37 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Yaşlı balık @The_Erinch tepelerden bakıyor yine- 1. Puan Durumu -
84 | Candan Erçetin
78 | Mor ve Ötesi
78 | Model
64 | Serdar Ortaç
62 | Edis
62 | maNga
60 | İzel
60 | MFÖ
55 | Hadise
54 | Pinhani
49 | Teoman
44 | Tuğba Yurt
43 | Tarkan
37 | Merve Özbey
Her sene benim düşük veridklerim kazanır ama bu sene tersi olacağını umuyorumBu duruma göre 1 2 e gerimi dönsek bilemedim
Ya bu şarkı benim birçok şarkımdan iyi bir şarkı, Nerdesin Aşkım bile yükseklerdeyken bunun bu kadar düşük olması rezalet.- 1. Puan Durumu -
84 | Candan Erçetin
78 | Mor ve Ötesi
78 | Model
64 | Serdar Ortaç
62 | Edis
62 | maNga
60 | İzel
60 | MFÖ
55 | Hadise
54 | Pinhani
49 | Teoman
44 | Tuğba Yurt
43 | Tarkan
37 | Merve Özbey
Yarışma bitebilir burada, diğer oyları açıklamaya gerek yok bence.- 1. Puan Durumu -
84 | Candan Erçetin
78 | Mor ve Ötesi
78 | Model
64 | Serdar Ortaç
62 | Edis
62 | maNga
60 | İzel
60 | MFÖ
55 | Hadise
54 | Pinhani
49 | Teoman
44 | Tuğba Yurt
43 | Tarkan
37 | Merve Özbey
İsterse babamla yaşıt olsun beğenmedim çıkış tarihi önemli değil kiŞarkının çıkış tarihi 2001.
Ve yine 1 puan.Ya bu şarkı benim birçok şarkımdan iyi bir şarkı, Nerdesin Aşkım bile yükseklerdeyken bunun bu kadar düşük olması rezalet.
@Özgür yine altlı üstlü gelmişiz.
Ozaman yükselsin çocukken hiç mi dasn etmedin herifimizleHer sene benim düşük veridklerim kazanır ama bu sene tersi olacağını umuyorum
Anca çocuklar dinler zaten Serdar'ıOzaman yükselsin çocukken hiç mi dasn etmedin herifimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?