The_Erinch
Favori Üye
@xBUGRAx ve @Cervantes Kpss sınavı vardı ama Fatihi buralarda gördüm gün içinde. @xemrexxx assolist zaten. 19:59 bekliyordur 🤭🤭🤭 @eskici Nasıl özel jüri bir anlasam 😁😇🤭🤭
@xBUGRAx ve @Cervantes Kpss sınavı vardı ama Fatihi buralarda gördüm gün içinde. @xemrexxx assolist zaten. 19:59 bekliyordur 🤭🤭🤭 @eskici Nasıl özel jüri bir anlasam 😁😇🤭🤭
@xemrexxx diğer konularda bize laf ediyor.@xBUGRAx ve @Cervantes Kpss sınavı vardı ama Fatihi buralarda gördüm gün içinde. @xemrexxx assolist zaten. 19:59 bekliyordur 🤭🤭🤭 @eskici Nasıl özel jüri bir anlasam 😁😇🤭🤭
Hepsini şutlamak lazım, zaman kazanmış oluruz hem.@xBUGRAx ve @Cervantes Kpss sınavı vardı ama Fatihi buralarda gördüm gün içinde. @xemrexxx assolist zaten. 19:59 bekliyordur 🤭🤭🤭 @eskici Nasıl özel jüri bir anlasam 😁😇🤭🤭
Kesinlikle.Hepsini şutlamak lazım, zaman kazanmış oluruz hem.
Bu haftalık gecikti biraz ama kullanırız elbet
Bir darbede senden alan @slhttnmtl anlık:Hadise elenecek gibi
Geçen haftadan sonra gelen şarkıya bakgerçi Tarkan içinde tehlike çanı var bence(puanım hakkında spoi yiyin)
Bu bir şaka veya ciddi bir mesaj olabilir...
Hadise kendi şerefiyle istifa edecekHadise elenecek gibi
Geçen haftadan sonra gelen şarkıya bakgerçi Tarkan içinde tehlike çanı var bence(puanım hakkında spoi yiyin)
Artık kimsenin dediği umrumda değil, güzel düşünelim ki güzel olsun
Bu mesajdan sonra bir spoide benden olsun, @slhttnmtl belkide Hadiseyi ipten alan ben olacağım 😁😁😁Hadise elenecek gibi
Yapmadım de abi.Bu mesajdan sonra bir spoide benden olsun, @slhttnmtl belkide Hadiseyi ipten alan ben olacağım 😁😁😁
Aman onu da zirve olması gerekirken elerler.@slhttnmtl gelecek sezon All Star olmazsa Evrim Alasya ile yarış.
Ne diyeyim şimdi ben buna bilemedim, günün sonunda artık.Bu mesajdan sonra bir spoide benden olsun, @slhttnmtl belkide Hadiseyi ipten alan ben olacağım 😁😁😁
Hak ettiğini veririz işte forum olarak.Aman onu da zirve olması gerekirken elerler.
Ay sen neye kudurdun yine de bana çatıyonHak ettiğini veririz işte forum olarak.
Telefonun ekranı gitti.Ay sen neye kudurdun yine de bana çatıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?