Hiç anlamadım?Ya tahmin ya da düşük puan verdiklerim yolcu olurdu. Bak bu bir acaba oluşturdu. Sen anlarsın
Hiç anlamadım?Ya tahmin ya da düşük puan verdiklerim yolcu olurdu. Bak bu bir acaba oluşturdu. Sen anlarsın
Daha makbule geçerdi ama buda güzel puanValla daha yüksek vermek istemiştim ama veremedim rakipler iddalıydı geçen hafta gelseydin bu şarkı ile 2 haneli puan alırdın benden❤
1 puan verdiğim isimden mesaj vermiştim neyseHiç anlamadım?
Ebru Gündeş şaşırttı. 😱 Hadise için mesajından sonra yüksek bekliyordum, ama tam puan şaşırttı abi.@The_Erinch
maNga - Hint Kumaşı 1 Puan (Belkide bana en uzak şarkılarından biri;üzgünüm)
Ebru Gündeş - Seni Seviyorum 2 Puan (Gırtlak muazzam ama şarkı çok arabesk;üzgünüm)
Edis - Olmamış Mı 3 Puan (Sayende Edisin şarkılarını öğreniyorum)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Merve Özbey - Güvercin 4 Puan
Tuğba Yurt - Vur Yüreğim 5 Puan
İzel - Işıklı Yol - 6 Puan
Serdar Ortaç & Hande Yener - İki Deli - 7 Puan
Pinhani - Gönül Dağı - 8 Puan
Yeni Türkü - Yağmurun Elleri - 9 Puan
Model - Makyaj - 10 Puan
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh 11 Puan
Teoman & Atiye - Kal - 12 Puan
Tarkan - Acımayacak - 13 Puan
MFÖ - Mecburen - 14 Puan
-------------------------------------------------------------
Hadise - Nerdesin Aşkım - 15 Puan
tşşkler yaşlı balık @The_Erinch@The_Erinch
maNga - Hint Kumaşı 1 Puan (Belkide bana en uzak şarkılarından biri;üzgünüm)
Ebru Gündeş - Seni Seviyorum 2 Puan (Gırtlak muazzam ama şarkı çok arabesk;üzgünüm)
Edis - Olmamış Mı 3 Puan (Sayende Edisin şarkılarını öğreniyorum)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Merve Özbey - Güvercin 4 Puan
Tuğba Yurt - Vur Yüreğim 5 Puan
İzel - Işıklı Yol - 6 Puan
Serdar Ortaç & Hande Yener - İki Deli - 7 Puan
Pinhani - Gönül Dağı - 8 Puan
Yeni Türkü - Yağmurun Elleri - 9 Puan
Model - Makyaj - 10 Puan
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh 11 Puan
Teoman & Atiye - Kal - 12 Puan
Tarkan - Acımayacak - 13 Puan
MFÖ - Mecburen - 14 Puan
-------------------------------------------------------------
Hadise - Nerdesin Aşkım - 15 Puan
Hatırladığım kadarıyla o olmayabilir. Açıklarken bakarım.1 puan verdiğim isimden mesaj vermiştim neyse
Kafa dağıtmak için girdiğim bir yerde kaos kaldıramam.Forumun olmazsa olmazı, kaossuz kimse kalmasın derdi rahmetli @alperuz.
soracam unutuyorum o neredeForumun olmazsa olmazı, kaossuz kimse kalmasın derdi rahmetli @alperuz.
Bugün o niyette yazmadım hiç zaten. Maksat suyu bulandırmakHatırladığım kadarıyla o olmayabilir. Açıklarken bakarım.
@denizz19 napar eder sürrükler seni. Öyle bir özelliği var da.Kafa dağıtmak için girdiğim bir yerde kaos kaldıramam.Ama diğerlerini bilemem tabi.
Bu Yasak Elmacı arkadaş nerede ya kayboldu uzun süredir yokForumun olmazsa olmazı, kaossuz kimse kalmasın derdi rahmetli @alperuz.
Düet olduğu için düşük verdim; yoksa şarkıyı severim.
Her şeyde beni katıyorsun@denizz19 napar eder sürrükler seni. Öyle bir özelliği var da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?