KPSS'ye mi nalaka? Daha okuyordu hani?
------
İnek sesi?
MÖ kim be?
KPSS'ye mi nalaka? Daha okuyordu hani?
İnek sesi?
Merve ÖzbeyKPSS'ye mi nalaka? Daha okuyordu hani?
------
İnek sesi?
MÖ kim be?
@kerem gayet iyi bir başlangıç oldu.Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz!
Yine her zamanki gibi özenle dinleyerek puanlarımı verdim. Herkese bol şans diliyorum.
Çok iyi.
16p)
Teoman
Mor ve Ötesi
maNga
Candan Erçetin
Model
İzel
Güzel.
13p)
Pinhani
Edis
Serdar Ortaç
Merve Özbey
İdare eder.
10p)
Tarkan
Tuğba Yurt
Hadise
Hiç beğenmedim.
7p)
MFÖ
Ebru Gündeş
Yeni Türkü
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Hele şükür memnun kalan birileribi görebildik.@kerem gayet iyi bir başlangıç oldu.
Ben görmesin/fark etmesin diye uğraşırken sen alıntılayıp etiket atıyorsun@denizz19 sunucudan sana darbe geldi.
Sinovac korumuyor yüzde 50 koruyor Biontech koruyor Ankara’da yanıyor diye haber var Twitter’da @Çiğdem @kere
Aynen rica ederiz@Doğan 11 çok iyi puan teşekkürler.
Ya tahmin ya da düşük puan verdiklerim yolcu olurdu. Bak bu bir acaba oluşturdu. Sen anlarsın
Ruhum böyle. Kaossuz sonuç gecesi olmasın.Ben görmesin/fark etmesin diye uğraşırken sen alıntılayıp etiket atıyorsunİçimden öyle geçiyor.
ayy yeter sende kalıcı mezara yollayacan beni cnmSinovac korumuyor yüzde 50 koruyor Biontech koruyor @Çiğdem
Valla daha yüksek vermek istemiştim ama veremedim rakipler iddalıydı geçen hafta gelseydin bu şarkı ile 2 haneli puan alırdın benden
Beklenmedik yerden düşük geldi.@mesmeso
15 - Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh
14 - Tarkan - Acımayacak
13 - Edis - Olmamış Mı
12 - Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağı
11 - Serdar Ortaç & Hande Yener - İki Deli
10 - Hadise - Nerdesin Aşkım
9 - MFÖ - Mecburen
8 - maNga - Hint Kumaşı
7 - Yeni Türkü - Yağmurun Elleri
6 - Pinhani - Gönül Dağı
5 - Teoman & Atiye - Kal
4 - Tuğba Yurt - Vur Yüreğim
3 - Merve Özbey - Güvercin
2 - Model - Makyaj
1 - İzel - Işıklı Yol
Kaos bana göre değil.Ruhum böyle. Kaossuz sonuç gecesi olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?