eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

Yuh... 16'nin üzerine bir de.

@12.Adam'dan büyük darbe sana...
Sap döner kasap döner, gün gelir hesap döner...
Mor ve Ötesi şarkıları dinledikçe seviliyor genelde. Ben de eskiden öyle çok sevmezdim ama dinledikçe fanı oldum.

------

@12.Adam daha yüksek beklerdim Mor ve Ötesi'ne.
Bu kadar aç gözlü olma.

Beni şımartıyorsun .
Saol.

@xemrexxx'in ile oyları ile gece sona erdi, birazdan sonuçlar ilk mesajda!

Toygar Işıklı - Gecenin Hüznü 17
maNga - Işıkları Söndürseler 9
MFÖ - Yalnızlık Ömür Boyu 7
Teoman - Güzel Bir Gün 15
Serdar Ortaç - Mikrop 17
Merve Özbey - Unuttum Seni Ben (0.48 - 1.53) 8
Model - Böyle Akşamlar 9
Yeni Türkü - Vira Vira 12
Ebru Güneş - Ben Olmayınca 15
Pinhani - İstanbul'da 15
Mor ve Ötesi - Aşk İçinde 8
Hadise - Farkımız Var 14
Candan Erçetin - Meğer 13
Tarkan - Beni Çok Sev 16
Tuğba Yurt - Destur 11
Edis - Buz Kırağı 16
İzel - Sayın Her Şeyi Bilen 14

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem

Şaşırtıyorsun beni.
@xemrexxx

Bu şarkı sana yazılmıştı halbuki… @MasacRE
İşte böyle imalı imalı şarkılar paylaştığın için hak ettin bu puanı

@MasacRE en yüksek aldığım puan 5 senden zaten hep 5 verdiğin için .ss
Ne güzel işte, bu puanı almaya devam edersen ilerleyen haftalarda bu puan çok daha fazla değerli olacak

@MasacRE , beni üzmeye devam ediyor....
Dudaktan Kalbe dizisinin müzikleriyle benim ne işim olur yoldaşım, benden puan çıkmaz bunlara üzgünüm

@xemrexxx en zevksiz juri başkanısın. @kerem bence kovmalısın.

Reactions: xemrexxx

Emeğine sağlık Emre'cim. Tepkim gereksiz yüksek puan alanlaraydı. Sana ve Emeğine atmadım olmamışı

Oha haspam dedim zevksiz dedim aceleden yüksek vermiş dedim ve şoklara girdim, cevhermişsin mübarek
@xemrexxx

@Özgür , pitbull un dişlemesi iyi gelmiş bak akıllanmış.

Ay bu melun 16 puan mı vermiş yoksa astigmatım mı azdı 😱

Ay bu melun 16 puan mı vermiş yoksa astigmatım mı azdı 😱
Yok yok, doğru görüyorsun.

------

@Emre Ozansoy mobilden ekstra olarak yorucu ve emek isteyen bir olay emeğine sağlık o yüzden.
Videoları nasıl indirip kestin yükledin peki mobilden? Baya zahmetli bir iş cidden...
Teşekkür ederim. Recap işlerini ilk gün hallettiğim için sorun olmadı pek. Hatta bu işin en kolay yanı recap. Bir uygulama ile kesip, YouTube'a yükledim.
------

Genel puan durumu ilk mesaja eklendi!

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem

Son düzenleme:
@12.Adam geçmiş olsun, şarkın iyiydi elenmene şaşırdım.
Keşke daha bilindik dizilerin müziğini kullansaydın.

------

Sonunda bu savaşı kazanmak bu kadar zor mu… @phoebebuffay
Ben Mor ve Ötesi'yim. Geçen hafta da Toygar olduğumu ima ederek yorum yapmışsın, sonradan görüp şaşırdım.

Reactions: 12.Adam and xBUGRAx