@phoebebuffay neden olmamış atdən buna.Ay sonunda 29 sayfa yorumladım ve son sayfaya ulaştım.
Bi yerlerim dağıldı buralara gelinceye kadar.@kerem
Bana gıcıklğın tavan yaptı galiba.
@phoebebuffay neden olmamış atdən buna.Ay sonunda 29 sayfa yorumladım ve son sayfaya ulaştım.
Bi yerlerim dağıldı buralara gelinceye kadar.@kerem
@Tolstoyevski dostum hep mi ensemdesin 😂😂😂 @dreamy isotummm boşa 16 vermedik ❣️- 3. Puan Durumu -
KİM ELENECEK?
299 | Yeni Türkü
265 | Model
256 | Tarkan
253 | Candan Erçetin
248 | Hadise
244 | Ebru Gündeş
243 | Teoman
225 | Pinhani
218 | Toygar Işıklı
217 | Tuğba Yurt
211 | İzel
190 | maNga
186 | Merve Özbey
178 | Serdar Ortaç
172 | Mor ve Ötesi
163 | Demi Lovato
157 | MFÖ
109 | Edis
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Yok artık. 😱 O kadar güzel şarkısı varken, bu hafta seçtiğin şarkı olmadı gibi.Forumu tamamen bırakmak için güzel bir yarışma haftası oluyor.
Şaşırdık mı?Forumu tamamen bırakmak için güzel bir yarışma haftası oluyor.
Ay her sezon aynı şeyi diyorsun saçmalama.Forumu tamamen bırakmak için güzel bir yarışma haftası oluyor.
Senle farkı korursam sanırım 100 puan gibi avantajım var 3 puan adına@Tolstoyevski dostum hep mi ensemdesin 😂😂😂 @dreamy isotummm boşa 16 vermedik ❣️
Forum @denizz19 gibi zevksizlerle dolu, yapacak bir şey yok.Gitmesi gereken siz değildiniz ama. Bu ne...
Yarışmacısı kim.
Olay ne bilmeyen, ben... 😱
@xBUGRAx her şeyini kime borçlusun?O da olabilir ama bayağı açmış farkı. Sonradan düşer ama elenmesi daha düşük ihtimal.
Geçen hafta bana da düşük vermişti diye hatırlıyorum.Forum @denizz19 gibi zevksizlerle dolu, yapacak bir şey yok.
Bu yarışmada sonuncu başlayan sonuncu bitirmez asla. 1 senelik üye olmama rağmen ben bile biliyorum bunu.Forumu tamamen bırakmak için güzel bir yarışma haftası oluyor.
Bayılıyoree...@xBUGRAx her şeyini kime borçlusun?
------
@BARON男爵
18.Toygar Işıklı - Çok Geç
17.Merve Özbey - Allaha Emanet Ol
16. Serdar Ortaç - Havalı Yarim
15. Candan Erçetin- Sevdim Sevilmedim
14.Yeni Türkü - Baba Bir Masal Anlat Bana
13.Tarkan - Dilli Düdük
12.MFÖ - Sude
11.Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler
10.Teoman - Aşk Kırıntıları
9.maNga - Her Aşk Ölümü Tadacak
8.Ebru Gündeş - Kızıl, Mavi
7.Model - Dağılmak İstiyorum
6.İzel - Hasretim
5.Pinhani - Beni Sen İnandır
4.Mor ve Ötesi - Güneye Giderken
3.Edis - Efsane Sensin
2.Hadise - Yaz Günü
1.Demi Lovato - I'm Ready
Ben 8 tane yerim normalGünde en az 3 hamburger götürürüm ama vegan.
İlk haftadan Martılar'ı seçsem onunla da elenirdim, 9 sezonda en fazla 3-4 hafta yarışabildim o yüzden bu sonuçlar fazla şaşırtmıyor.Yok artık. 😱 O kadar güzel şarkısı varken, bu hafta seçtiğin şarkı olmadı gibi.Diğer yarışmacılar daha iddialı geldiler.
Stalklar sayesinde mi?Bu yarışmada sonuncu başlayan sonuncu bitirmez asla. 1 senelik üye olmama rağmen ben bile biliyorum bunu.@kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?