Küçüklüğüne ver cahıllığına ver @The_Erinch yoksa Candan Erçetin tarzını beğenmeyende ne bileyim 🤔Bakalım bu haftayı geçersem son 6 şarkıma ne kulp bulacaksın 🤷🤪🤪🤪🤪 @Zeyno
Küçüklüğüne ver cahıllığına ver @The_Erinch yoksa Candan Erçetin tarzını beğenmeyende ne bileyim 🤔Bakalım bu haftayı geçersem son 6 şarkıma ne kulp bulacaksın 🤷🤪🤪🤪🤪 @Zeyno
Rica ederim Deniz😊🤗@Mircan Saye harikasın canımçok teşekkür ederim.
Ama bu hafta konu durgun gibi sanki
Rica ederim @Çiğdem 🤗
Sen, ben, hepimiz canlandırırız.Ama bu hafta konu durgun gibi sanki
@Mircan Saye Yüreğine sağlık 🙏❣️Yok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz.@Çiğdem @Emre Ozansoy
------
@Mircan Saye
8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga
Puanlamamı yaptım. Kolay gelsin.
Sunucumuz @kerem'in oyları ile ilk ikili eleme haftasının sonuçlarını açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans.
8p) Mor ve Ötesi (Recaptaki klibi hiç beğenmedim ama şarkıya kıymak olmazdı şimdi.)
8p) Pinhani
8p) maNga
6p) Serdar Ortaç
6p) Hadise
4p) Candan Erçetin
4p) Merve Özbey
4p) Tarkan
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
HERKES HAZIRSA BAŞLIYORUZ!
@Emre Ozansoy
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Candan Erçetin'in duygu ve düşünceleri çok iyi bir şekilde anlattığı parça olmuş yine. Kırmızı Oda'da dinlemiştim ilk kez bende.)
8 puan Hadise - Sıfır Tolerans
7 puan Serdar Ortaç - Mesafe
6 puan Tarkan - Kış Güneşi
5 puan maNga - We Could Be The Same (Yabancı şarkı normalde sevmem, ama bir kaç kez tamamını dinleyince hoş gelmeye başladı.)
5 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün
3 puan mor ve ötesi - Daha Mutlu Olamam (Bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum, ama pek sevemedim.)
3 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi
@BARON男爵
8.Hadise - Sıfır Tolerans(söz verdiğim gibi)
7.maNga - We Could Be The Same(normal şartlarda 1 olurdu)
6.Candan Erçetin - Gamsız Hayat
5.Serdar Ortaç - Mesafe
4.Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
3.Pinhani - Ne Güzel Güldün
2.Merve Özbey - Yaş Hikayesi
1.Tarkan - Kış Güneşi(4 verecektim ama zaten olmamış diyeceksin en azından hakedeyim dedim)
@kerem @Emre Ozansoy @BARON男爵 çok iyi. teşekkürler aşkolarYok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz.@Çiğdem @Emre Ozansoy
------
@Mircan Saye
8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga
Puanlamamı yaptım. Kolay gelsin.
Rica ederim abi. 😊🖐🖐@Mircan Saye Yüreğine sağlık 🙏❣️
Elimizden geleni yapacağızSen, ben, hepimiz canlandırırız.
Rica ederim.@kerem @Emre Ozansoy @BARON男爵 çok iyi. teşekkürler aşkolar
@Mircan Saye kesintisiz olarak, kesintisiz olarak her hafta 1.
Noldu ya bu kadar mı sevmiyorsun?
Oylarını her hafta eksik etmediğin için asıl biz sana teşekkür ediyoruz.Rica ederim abi. 😊🖐🖐
Çok sever seni
Rica ederim. Erken kullandın bence. Koskoca Eurovision şarkısı sonuçta, gelecek haftalar ararsın artık.@kerem @Emre Ozansoy @BARON男爵 çok iyi. teşekkürler aşkolar
@Mircan Saye kesintisiz olarak, kesintisiz olarak her hafta 1.
Noldu ya bu kadar mı sevmiyorsun?
Ben eleneceğim için matem havası var konuda.Ama bu hafta konu durgun gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?