Emre Ozansoy
Moderatör
Yaşlı Balık ve Yaşlı Sincap olarak Balkanlara kucak dolusu sevgiler ❣️❣️❣️❣️ @Çiğdem @BARON男爵 İyi ki varsın Ferdicim 🙏@BARON男爵
8.Hadise - Sıfır Tolerans(söz verdiğim gibi)
7.maNga - We Could Be The Same(normal şartlarda 1 olurdu)
6.Candan Erçetin - Gamsız Hayat
5.Serdar Ortaç - Mesafe
4.Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
3.Pinhani - Ne Güzel Güldün
2.Merve Özbey - Yaş Hikayesi
1.Tarkan - Kış Güneşi(4 verecektim ama zaten olmamış diyeceksin en azından hakedeyim dedim)
@Çiğdem hiç öyle cadı olduğunı göstermiyor hiçHep derim @Çiğdem @Dosi @Angelica forumun 3 büyük cadısıdır işleri güçleri ortalığı karıştırmaktırbir de @sokak sanati vardı rahmetli oldu@xBUGRAx @Zeyno @serhatt da onları özeniyor ana başarısız oluyorlar hep neyse 3 cadolozun sonu böyle olmadıkça forum rahata ermez@Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @kerem @The_Erinch @cookies @dreamy @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür @Gerekli24 @Alos @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD
Çoookk teşekkürler.@BARON男爵
8.Hadise - Sıfır Tolerans(söz verdiğim gibi)
7.maNga - We Could Be The Same(normal şartlarda 1 olurdu)
6.Candan Erçetin - Gamsız Hayat
5.Serdar Ortaç - Mesafe
4.Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
3.Pinhani - Ne Güzel Güldün
2.Merve Özbey - Yaş Hikayesi
1.Tarkan - Kış Güneşi(4 verecektim ama zaten olmamış diyeceksin en azından hakedeyim dedim)
Yok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz.21.00 son değil miydi ya eskiden öyleydi.
Aldanmayın
Yok artıkArkadaşlar hatalı bulduğum bir tavırdan dolayı oy kullanmamaya karar vermiştim. Ancak sonradan bu olayla ilgili özür geldiği için bu sezon yarışmacı arkadaşlara ayıp olmasın diye oy kullanmaya devam edecektim. Gelecek sezon hiçbir şekilde yarışmada yer almak istemediğimi de belirttim kendisine. Ancak sunucu arkadaş bugün yolladığım oylara cevaben yanlış duruşun arkasında olduğumu, başkalarının etkisi altında kaldığımı ve kendi hür irademle hareket etmediğimi yazdı cevap olarak.Ben oylarımı tamamen yarışmacı arkadaşlara ayıp olmasın diye kullanmıştım ancak kendisi kullanmasam da ayıp olmayacağını ima etti. Bu yüzden bu akşamki oylarımın sayılmamasını söyledim kendisine. Bundan böyle de kesinlikle bu yarışmada yer almayacağımı belirterek hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Bugün de burayı çoşturacaksın anlaşılan.Burada ol bu akşam
Ne cadılığımı gördün acabaa ben pambuk gibi kızımdır bi kereHep derim @Çiğdem @Dosi @Angelica forumun 3 büyük cadısıdır işleri güçleri ortalığı karıştırmaktırbir de @sokak sanati vardı rahmetli oldu@xBUGRAx @Zeyno @Serhatr da onları özeniyor ana başarısız oluyorlar hep neyse 3 cadolozun sonu böyle olmadıkça forum rahata ermez@Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @kerem @The_Erinch @cookies @dreamy @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür
Tolstoyevski yarışıyor onunla.Tarkan kimin yarışmacısı, bence o da bu hafta vedalaşsın.
Bir şeyler yapıcaz artıkBugün de burayı çoşturacaksın anlaşılan.
Sana da çok kolay gelsin caaanım patronum.Yok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz.@Çiğdem @Emre Ozansoy
------
@Mircan Saye
8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga
Puanlamamı yaptım. Kolay gelsin.
@eskici şov yapmayı seviyor.Bugün de burayı çoşturacaksın anlaşılan.
Tşkler @Mircan SayeYok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz.@Çiğdem @Emre Ozansoy
------
@Mircan Saye
8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga
Puanlamamı yaptım. Kolay gelsin.
Bir tanesini tahmin edebiliyorum onu da hiç sevmem.Bakalım bu haftayı geçersem son 6 şarkıma ne kulp bulacaksın 🤷🤪🤪🤪🤪 @Zeyno
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?