eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Yaşlı Balık ve Yaşlı Sincap olarak Balkanlara kucak dolusu sevgiler ❣️❣️❣️❣️ @Çiğdem @BARON男爵 İyi ki varsın Ferdicim 🙏

@Çiğdem hiç öyle cadı olduğunı göstermiyor hiç

Çoookk teşekkürler.
maNga'ya zirve verirsin diye düşünüyordum ama senin zirvende olmak da çok yakıştı.
@BARON男爵

Reactions: BARON疼痛
21.00 son değil miydi ya eskiden öyleydi.
Yok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz.
@Çiğdem @Emre Ozansoy
------

@Mircan Saye
8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga

Puanlamamı yaptım. Kolay gelsin.

Tarkan kimin yarışmacısı, bence o da bu hafta vedalaşsın.

Yok artık
@denizz19 @Tolstoyevski
Sırf birisi yapılan davranışın yanlış olduğunu söyledi diye böyle bir tavır sergilenmesi hoş olmamış.
Sunucu arkadaş ( @kerem ) hıncını bana destek verenlerden çıkarmaya çalışmış anlaşılan. @Cervantes mesajları görüp kararını verdiğinde ne öncesi nede sonrası kendisi ile olay ile alakalı hiç konuşmadım Dm'de. Onunla muhabbetlerim zaten genelde VMYM konusunda olmakta. Umarım onun gibi başta oy vermeyeceğim diyen @AteşBöceği 'ne de aynı tavrı göstermemiştir.
İnsanların kendi hür fikri vardır. En ufak işinize gelmeyen şeylerde bu tarz ithamlar çok kötü. Ha şaşırdım mı aslında hayır. Sonuçta eleştiriye açık birisi değil. Net bir şekilde şahit olduk geçen. Ben normalde konu hakkında konuşmazdım ama bu durum çirkin bir durum.
Yine etiket listesinde yokum ama oy vermiştim. Kabul etmeme gibi bir durumu olamaz onca olaylardan sonra.

Ne cadılığımı gördün acabaa ben pambuk gibi kızımdır bi kere

Sana da çok kolay gelsin caaanım patronum.

Reactions: kerem
Reactions: STAR