eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Yok gayet iyi yarıştın zaten. Ben bu kadar da ilerlemesini beklemiyordum Mor ve Ötesi'nin. O kadar iyi götürdükten sonra tek bir hata yaptın, o da sonun oldu işte
Foruma taze kan gelmiş biraz. Araf(üye olan
), Sevda Çiçeği ile yarışırken 10. mu ne olmuştu mesela ama ben final puanı aldım bu sezon. Ona şaşırmıştım en çok. İşte tamamen doğru bir taktikle final bile görülebilirmiş ama 12 hafta da iyi.

Reactions: MasacRE
Forum kitlesi çok değişti zaten. Millet sevmeseydi ne yaparsan yap beğendiremezdin grubunu
Evet buraya kadar gelen final de görebilirdi ya. Sonuçta Bir Derdim Var kullanıp da elenmedin yani. Öyle olsa elinden daha fazlası gelmezdi, mecburen kabullenmek zorunda kalırdın sonucu

Reactions: phoebebuffay
Cambaz da duruyordu.
Herkes bu iki şarkıyı bekliyordu ama kullanamadan elendik.

O çok kötü bir durum ya. Buraya kadar gelip de en iyi şarkılarını kullanamadan elenmek koyar insana
Senin fikrini de alsaymışım keşke önceden. Birkaç kişiyle listemi paylaşıp fikir almıştım aslında ama kimse de Daha Mutlu Olamam'ı sonlara bırakma demedi.

Senin fikrini de alsaymışım keşke önceden. Birkaç kişiyle listemi paylaşıp fikir almıştım aslında ama kimse de Daha Mutlu Olamam'ı sonlara bırakma demedi.
Yanlış kişilere danışmışsın demek ki
Daha Mutlu Olamam ancak ortalarda kullanılacak bir şarkıydı, fazlası değil. Ah ah o Aşk 101 yaktı seni. Fanlar dinleme sayılarını şişirince olan sana oldu

Sherlock, Dreamy, Kerem, S.G.A.T falandı danıştığım kişiler genel olarak, çok yanlış kişiler de değiller gibi ama.

Ah ah doğru diyorsun cidden. Bundan sonra anti Aşk 101