eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Sen inşallah gidersin forumdan

Reactions: MasacRE
Normalde 3 puanına tşk ediyorum biliyorsun ama bu şekilde oyladın birine iyi gördüne hakkını vermeliydin 1 basamak yukarı olmalıydı bence ben üzüldüm yoksa her hafta 1 ver ama bu hafta üzdü çünkü seni biliyorum artık ne oylucanın zaten önemi yok dedim gibi üzüldümüzü ilk defa belirtmek istedim okadar

Aferin kız saydır hakkını ara

Reactions: Çiğdem
Ben hakkını verdiğimi düşünüyorum
Bu şarkı için abartılı bir övgüde bulunmadım sana. Neden öyle bir beklentiye girdiğini hiç anlamadım

Ben hakkını verdiğimi düşünüyorum
Bu şarkı için abartılı bir övgüde bulunmadım sana. Neden öyle bir beklentiye girdiğini hiç anlamadım
Kütüğe acıma ablacım vur kafasına oklavayla

Güncel popülaritesi yanılttı beni.
Önceki şarkılarımı kullansam elenmezdim muhtemelen ama sağlık olsun. Amacım foruma mor ve ötesi'ni tanıtmaktı zaten. Ve genel olarak şarkılarım iyi sonuçlar aldı, bundan memnunum en azından.

Kim dedi acaba size bu yaşlı başlı halinizle müzik yarışmasına katılın diye kalırsınız işte böyle yolda, ilaçlarımıda aldım yanıma diyo bide tee Allahım yaa
@Çiğdem @The_Erinch

------

@Çiğdem @Zeyno @Angelica hadi canım kalkınn menengiç kahvesi içmeye gidiyoruz 😁😁😁
@Angelica m kahve içmez dokunuyo kuzum @AteşBöceği sen bize bir çaydanlık çay demle canım biz kahve severler gibi kısa oturmaya gelmiyeceğiz gece uzuuun

Son düzenleme:
Reactions: Zeyno

Ahhhh zeynom kuzum nasılda biliyor beni çay yapın banaa

------

Yok yok yakışıklısın reis

Senden yakışıklı çatla
@The_Erinch

@denizz19 seni etiketlemeyi unutmuşum. Elenmene hiç üzülmedim.

Seni bu şarkıyla uğurlayalım...

Yok gayet iyi yarıştın zaten. Ben bu kadar da ilerlemesini beklemiyordum Mor ve Ötesi'nin. O kadar iyi götürdükten sonra tek bir hata yaptın, o da sonun oldu işte