eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Gece 3'ten beri hastane nöbetinde olduğumu ve ona rağmen uykusuz uykusuz puanları pür dikkat toplamak için elimden geleni yaptığımı söylemek istemiyorum artık. Bu konuda hiçkimsenin hakkını yemeyiz ve yedirmeyiz. Kalkıp da burada kendi hesaplarımın fotoğrafını çekip atmayacağım. Kalbi güzel insan başkasının halinden anlar, iyi düşünür, iyi konuşur.

Sıralı oy verseydim Tarkan'a 2 veya 3 puan verecektim. Bu hafta boncuk dağıtırcasına verdiğim en düşük 4 puan olmasına rağmen bazı sözde dün bizimle muhattap olmayacağını söyleyen şahısların sürekli beni alıntılamasına şaşırmıyorum artık. Görmezden gelmek en iyisi.

Öncelikle Günaydın Keremcim,
Durumun hakkında daha önce yazdıklarından yola çıkarak haberim vardı hastane olayları vb. Öncelikle bir sağlık durumu varsa geçmiş olsun, umarım önemli bir durum yokdur.
Hata her insanın yapacağı bir durumdur, bankada bizde zaman zaman hesap hatası yapıp, akşam kasa açığı çıkınca müşteri kapısında yattığımızı biliriz. Bundan dolayı bunlar olabilir.
Burada tek olay bu aşamada 1 puan olsa bile önemli ki burada 15 puan var.
Detaylı açıklamanı yapıp, tüm yarışmacı ve jürilerden özür dilerim hesaplama hatası yaptım tarzında bir açıklama ile durumu izah etmen yeterli olucaktır.
Kalan 3 haftada 2 kişi olarak oyları takip etmeniz her açıdan daha iyidir, çok az kaldık ben eminim daha çok insan şarkıları dinleyip, oy vermek isteyecektir.
18 şarkıdan ziyade 6 şarkı dinlemek daha pratik gelecektir.
Herkese iyi bir haftasonu diliyorum, son 6 da kalanlara başarılar, Sana ve @Emre Ozansoy şimdiden kolaylıklar diliyorum.

El birliğiyle elediler beni ama gerçekten kişisel hırslarını puanlara yansıtan olduysa bana karşı hakkımı helal etmiyorum Allah görüyor.
2015 All Star'da başıma gelen senin de başına geldi. Bir kesim var hangi şarkıyla gelirsen gel direk 1'i basıyor
Şarkıya göre oylayan yok ki..

Reactions: denizz19
Diyarbakır Karpuzum, Candan Finali görebilir mi umut var mı? 🤭🤭
Abi öncelikle buraya kadar gelmen bile büyük olay. İyi kurtuldun potalardan ve epey başarılı bir grafik çizdin. Final değil de belki bi yarı final yaparsın
Tabi final şarkını yarıda kullanırsan çok sürpriz sonuçlar da ortaya çıkabilir. Herkes kadar şansın var.

Reactions: The_Erinch
@bazinga Gamsız Hayat ile geçebildik 😇😇😇 Çeyrek Finalde Candan Ablamıza desteğe devam.. @Maskeli Fedai Tarkan ile yarım kalmış hikayesi ile Candan Erçetin yarım kalmış hikayesi 🤭🤭🤭 @Tolstoyevski @Dosi @MasacRE @Angelica
------

Zaten finale çıkarsam o konuda açıklamam var... Bir yerde ciddi bir karar aldım. Hayırlısı bakalım 👌🙏🧿❣️ Candan ablanın sesine ve yüreğine kurbannnn, Çapkın, Hayırsız, Parçalandım ile döndük virajları buralara geldik..

son 2 ye kalacak kadar başarılısın

Bana bak sana dm attım 🤭🤭🤭 dayıoğlu ins dm e bak 😁😁😁😁
Kişisel hesabıma mi attın ne yazdın ki

2015 All Star'da başıma gelen senin de başına geldi. Bir kesim var hangi şarkıyla gelirsen gel direk 1'i basıyor
Şarkıya göre oylayan yok ki..
Aynen işte benim mesela net anlamda sürekli düşük verdiğim kimse olmadı illa ki sevdiğim parçaları olmuştur herkesin mesela Serdar Ortaç ilk hafta 1 vermiştim birkaç hafta sonra tam puan. Ama işte kafalarında sadece şu var Mörvooö Ozboyyuuu sovmoyorozzz

Reactions: Maskeli Fedai
. Umarım onun gibi başta oy vermeyeceğim diyen @AteşBöceği 'ne de aynı tavrı göstermemiştir
Bana karşı bir tavır hissetmedim aslında şunu da belirteyim başta olayların farkında değildim takılıyorsunuz sandım ama sonradan gördüm ki işler ciddi ondan jürilikten çıkmaktan bahsetmiştim aslında iç yüzünü bilmiyordum olayların son gün kullandım zaten oyunu😉

Reactions: Dosi
Reactions: Çiğdem
Allah seni ne yapmasın emi 🤭😂🤭😂🤭 nereden buldun bunları 🤪 kahkaha attırdın bana.. Vallahi son 6 kaldık... Artık ilaçlarım yanıma 😂 @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @xemrexxx @Zeyno @Maskeli Fedai