Hee sanki finale çıktın daNe bunak adamsınnn 3 hafta var. Son şarkım o değil zaten 😁😁😁
Hee sanki finale çıktın daNe bunak adamsınnn 3 hafta var. Son şarkım o değil zaten 😁😁😁
Benden beteride var 🤭🤭🤭🤭 @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @denizz19Yarışmaya uzak biri olarak ben 198 hesapladım spoiler içindeki alıntılardan. @Tolstoyevski 🤷♂️
Tarkanın arkasında kapı gibi @Maskeli Fedai varrr beee.. Zaten finalde 🤭🤭🤭🤭Hee sanki finale çıktın daSen yarı finalde gidersin finali unut amca Manga ve Tarkan çıkar finale bu forumu azıcık tanıyorsam göreceksin
Gözüm saatlerdir hesap kitap işlerinden o kadar pert olmuş ki 198'i 190 olarak okudum, @The_Erinch in mesajıyla jeton düştü 🤦♀️Yarışmaya uzak biri olarak ben 190 hesapladım spoiler içindeki alıntılardan. @Tolstoyevski 🤷♂️
Yakamoz da gözlüklü bir yaşlı birey onun da gözler uçmuş zatenBenden beteride var 🤭🤭🤭🤭 @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @denizz19
------
Tarkanın arkasında kapı gibi @Maskeli Fedai varrr beee.. Zaten finalde 🤭🤭🤭🤭
@Maskeli Fedai nin her yeri kapı olsa ne olur ondan olsa olsa köşe yastığı falan olurBenden beteride var 🤭🤭🤭🤭 @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @denizz19
------
Çoğu zamandan beri Tarkan'ın kazanacağını düşünüyorum açıkçası abi ben. @Tolstoyevski geçmişi de iyiymiş yarışmada tecrübelidir hata da yapacağını sanmıyorum.Benden beteride var 🤭🤭🤭🤭 @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @denizz19
------
Senin yaptığın hesapları ben de yapsam olurum herhalde üşenmeyip alıntılardan hesap yapmışsın hem de herkesin hesabınıGözüm saatlerdir hesap kitap işlerinden o kadar pert olmuş ki 198'i 190 olarak okudum, @The_Erinch in mesajıyla jeton düştü 🤦♀️
Yakamoz da gözlüklü bir yaşlı birey onun da gözler uçmuş zaten@Yakamoz-Asi
------
@Maskeli Fedai nin her yeri kapı olsa ne olur ondan olsa olsa köşe yastığı falan olur
Benden beteride var 🤭🤭🤭🤭 @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @denizz19
------
Tarkan'ı şampiyonluğa ulaştıracaz..Yakamoz da gözlüklü bir yaşlı birey onun da gözler uçmuş zaten@Yakamoz-Asi
------
@Maskeli Fedai nin her yeri kapı olsa ne olur ondan olsa olsa köşe yastığı falan olur
Puanlar açıklanırken ben tek tek Excel'e kaydediyordum bir yandan, üstüne puanlarda çelişki çıkınca bütün açıklanan puanları alıntı edip üç dört kez tekrar tekrar Tarkan'ın puanlarını hesaplamak zorunda kaldım hata ihtimali olmasın diye.Çoğu zamandan beri Tarkan'ın kazanacağını düşünüyorum açıkçası abi ben. @Tolstoyevski geçmişi de iyiymiş yarışmada tecrübelidir hata da yapacağını sanmıyorum.
Senin yaptığın hesapları ben de yapsam olurum herhalde üşenmeyip alıntılardan hesap yapmışsın hem de herkesin hesabını
Ben de izliyordum netflix bitirdim 2.sezonu 3.sezon çıkmamış daha Control Z2-3 saattır telefondan netflix izliyorum olacak o kadar.
Ama muhasebeci olarak hesaplamam gerekti. Yoksa içimi kemirir uyuyamazdım.
Şu ana kadar @Maskeli Fedai daha fazla diyordum ama artık net senin hakkını yiyemem Excel'den toplama nasıl yapılıyor özelden bana yazarsan sevinirim çünkü bazen kolaylık oluyor bilmiyorum.Puanlar açıklanırken ben tek tek Excel'e kaydediyordum bir yandan, üstüne puanlarda çelişki çıkınca bütün açıklanan puanları alıntı edip üç dört kez tekrar tekrar Tarkan'ın puanlarını hesaplamak zorunda kaldım hata ihtimali olmasın diye.@Maskeli Fedai artık Tarkan'ı hiç savunmadığımızı demez umarım, gözümüzü pert ettik daha ne yapalım...
Abi gece uykudandır o yoksa senden iyi kimse yapamazAdam muhasebeci 198 buldu ben bankacı 195 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @denizz19 @Maskeli Fedai @Gerekli24
Zaten bu yarışmada puanları iki. Kişi takip etmeli... Herkes insan çünkü @Tolstoyevski en iyisini yapıyor valla helal olsun.Şu ana kadar @Maskeli Fedai daha fazla diyordum ama artık net senin hakkını yiyemem Excel'den toplama nasıl yapılıyor özelden bana yazarsan sevinirim çünkü bazen kolaylık oluyor bilmiyorum.
------
Abi gece uykudandır o yoksa senden iyi kimse yapamaz
Adam muhasebeci 198 buldu ben bankacı 195 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @denizz19 @Maskeli Fedai @Gerekli24
Aynen anammm napam 5 parmakla bu kadar oldu 🤭🤭🤭190'da kapatalım bu dükkanı.
Yaş geçince normal abiAdam muhasebeci 198 buldu ben bankacı 195 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @denizz19 @Maskeli Fedai @Gerekli24
Puanlar açıklanırken ben tek tek Excel'e kaydediyordum bir yandan, üstüne puanlarda çelişki çıkınca bütün açıklanan puanları alıntı edip üç dört kez tekrar tekrar Tarkan'ın puanlarını hesaplamak zorunda kaldım hata ihtimali olmasın diye.@Maskeli Fedai artık Tarkan'ı hiç savunmadığımızı demez umarım, gözümüzü pert ettik daha ne yapalım...
Bu hafta zaten Tols'a kızgındım da neyse gönlümüzü aldı kendisi..Şu ana kadar @Maskeli Fedai daha fazla diyordum ama artık net senin hakkını yiyemem Excel'den toplama nasıl yapılıyor özelden bana yazarsan sevinirim çünkü bazen kolaylık oluyor bilmiyorum.
------
Abi gece uykudandır o yoksa senden iyi kimse yapamaz
Benim gönlümü alacaktın daha ama eminim sen yeni hainliğini düşünüyorsundurYaş geçince normal abi@Yakamoz-Asi
------
Bu hafta zaten Tols'a kızgındım da neyse gönlümüzü aldı kendisi..
Yaş geçince normal abi@Yakamoz-Asi
------
Bu hafta zaten Tols'a kızgındım da neyse gönlümüzü aldı kendisi..
Aaa, beni çok yanlış tanımışsın..Benim gönlümü alacaktın daha ama eminim sen yeni hainliğini düşünüyorsundur
Yapacak bir şey yokMeluna bak sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?