eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Yarışmaya uzak biri olarak ben 198 hesapladım spoiler içindeki alıntılardan. @Tolstoyevski 🤷‍♂️
Benden beteride var 🤭🤭🤭🤭 @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @denizz19
------

Hee sanki finale çıktın da
Sen yarı finalde gidersin finali unut amca Manga ve Tarkan çıkar finale bu forumu azıcık tanıyorsam göreceksin
Tarkanın arkasında kapı gibi @Maskeli Fedai varrr beee.. Zaten finalde 🤭🤭🤭🤭

------

Yakamoz da gözlüklü bir yaşlı birey onun da gözler uçmuş zaten
@Yakamoz-Asi

------

------

@Maskeli Fedai nin her yeri kapı olsa ne olur ondan olsa olsa köşe yastığı falan olur

------

Çoğu zamandan beri Tarkan'ın kazanacağını düşünüyorum açıkçası abi ben. @Tolstoyevski geçmişi de iyiymiş yarışmada tecrübelidir hata da yapacağını sanmıyorum.

Gözüm saatlerdir hesap kitap işlerinden o kadar pert olmuş ki 198'i 190 olarak okudum, @The_Erinch in mesajıyla jeton düştü 🤦‍♀️
Senin yaptığın hesapları ben de yapsam olurum herhalde üşenmeyip alıntılardan hesap yapmışsın hem de herkesin hesabını

Reactions: Tolstoyevski
@Yakamoz-Asi

------

@Maskeli Fedai nin her yeri kapı olsa ne olur ondan olsa olsa köşe yastığı falan olur

2-3 saattır telefondan netflix izliyorum olacak o kadar.

Ama muhasebeci olarak hesaplamam gerekti. Yoksa içimi kemirir uyuyamazdım.

Reactions: denizz19
------

@Yakamoz-Asi

------

Tarkan'ı şampiyonluğa ulaştıracaz..
@Tolstoyevski

Reactions: The_Erinch
Puanlar açıklanırken ben tek tek Excel'e kaydediyordum bir yandan, üstüne puanlarda çelişki çıkınca bütün açıklanan puanları alıntı edip üç dört kez tekrar tekrar Tarkan'ın puanlarını hesaplamak zorunda kaldım hata ihtimali olmasın diye.
@Maskeli Fedai artık Tarkan'ı hiç savunmadığımızı demez umarım, gözümüzü pert ettik daha ne yapalım...

Şu ana kadar @Maskeli Fedai daha fazla diyordum ama artık net senin hakkını yiyemem Excel'den toplama nasıl yapılıyor özelden bana yazarsan sevinirim çünkü bazen kolaylık oluyor bilmiyorum.

------

Adam muhasebeci 198 buldu ben bankacı 195 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @denizz19 @Maskeli Fedai @Gerekli24
Abi gece uykudandır o yoksa senden iyi kimse yapamaz

Zaten bu yarışmada puanları iki. Kişi takip etmeli... Herkes insan çünkü @Tolstoyevski en iyisini yapıyor valla helal olsun.

Adam muhasebeci 198 buldu ben bankacı 195 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @denizz19 @Maskeli Fedai @Gerekli24
Yaş geçince normal abi
@Yakamoz-Asi
------

Bu hafta zaten Tols'a kızgındım da neyse gönlümüzü aldı kendisi..