The_Erinch
Favori Üye
Olmmm ben 195 bile geldim 😁😁😁😁😁😁😁😁Ben de sadece kafamdan Tarkan'ı hesapladım alıntılardan 190 çıktı ama Yiğitin oyu sayılmamıştı galiba 188 oluyor öyleyse sayıldıysa 190. Galiba son 3 oy atlanmış.
Olmmm ben 195 bile geldim 😁😁😁😁😁😁😁😁Ben de sadece kafamdan Tarkan'ı hesapladım alıntılardan 190 çıktı ama Yiğitin oyu sayılmamıştı galiba 188 oluyor öyleyse sayıldıysa 190. Galiba son 3 oy atlanmış.
Yalnız sen final puanı almadıysan o havalı mesaj.....Güzel açıklamışsın.
Bu arada ben de Tarkan'dan iyi gittiğime şaşırmıştım birkaç sayfa önce yazmıştım.@Tolstoyevski
Kim hesapladıysa Tarkan 190 gözüküyor şu an yani senin final puanın şimdilik tehlikede olabilir ama ha sen ha ben canım ne fark ederGüzel açıklamışsın.
Bu arada ben de Tarkan'dan iyi gittiğime şaşırmıştım birkaç sayfa önce yazmıştım.@Tolstoyevski
*ergenler tarafindanŞarkım Spotify'da dünya listelerine girmiş, trendlerden düşmemiş bir şarkıydı. Elenmem forumun zevksizliği.
Ortada yanlışlık var o yüzden senin hakkın o puan ama dediğin gibi ha sen ha ben.Kim hesapladıysa Tarkan 190 gözüküyor şu an yani senin final puanın şimdilik tehlikede olabilir ama ha sen ha ben canım ne fark eder
Bu iki hafta zafında mendillerinizin sponsoru meşhur Kayserili @Angelica olacaktır hönkürerek ağlayacak olanlara duyurulur@denizz19 Asıl annemi sonlara saklıyorum mendil peçete benden arka arkaya iki hafta 🤭🤭🤭 @Angelica @Zeyno @Özgür @phoebebuffay @Gerekli24 @Tolstoyevski @Dosi
Ona mendilde yetmez... 🤭🤭🤭Bu iki hafta zafında mendillerinizin sponsoru meşhur Kayserili @Angelica olacaktır hönkürerek ağlayacak olanlara duyurulur
@Gerekli24 neye olmamış atıyorsun, yalan mı veriler ortada yani.Şarkım Spotify'da dünya listelerine girmiş, trendlerden düşmemiş bir şarkıydı. Elenmem forumun zevksizliği.
Yok sadece şarkıları değil kendiside naif bu adamın @xemrexxx 🤭Ortada yanlışlık var o yüzden senin hakkın o puan ama dediğin gibi ha sen ha ben.Ben iyi sonuç aldım ya final puanı almasam da olur.
Görüşüne katılmıyorum demek oluyor olmamış bu konu hakkında önceki mesajlarda demiştik kendin de dedin strateji hatası diye@Gerekli24 neye olmamış atıyorsun, yalan mı veriler ortada yani.20 sene sonra bile Dünya listelerine girebilen bir şarkıyı elediniz, zevksizsiniz hepiniz.
@denizz19 Asıl annemi sonlara saklıyorum mendil peçete benden arka arkaya iki hafta 🤭🤭🤭 @Angelica @Zeyno @Özgür @phoebebuffay @Gerekli24 @Tolstoyevski @Dosi
Forumun zevkini ya da zevksizliğini hesaba katamamam benim hatam işte.Görüşüne katılmıyorum demek oluyor olmamış bu konu hakkında önceki mesajlarda demiştik kendin de dedin strateji hatası diye
Ne bunak adamsınnn 3 hafta var. Son şarkım o değil zaten 😁😁😁@phoebebuffay spotify uygulamasını iyi ki hiç indirmemişim
@Yakamoz-Asi Deniz'in olduğu yerde kaoslar bitmez derdim ama sunucular daha kaotik çıktı
@Dosi tatlım adımız marka olmuş elbette ki birçok insan beni görmek için geliyor foruma
@The_Erinch Annem finallik değil beni dinle
Bu iki hafta zafında mendillerinizin sponsoru meşhur Kayserili @Angelica olacaktır hönkürerek ağlayacak olanlara duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?