eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Neysee cicim 4 > 1 🤭🤭🤭 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem @Zeyno

Hep derim @Çiğdem @Dosi @Angelica forumun 3 büyük cadısıdır işleri güçleri ortalığı karıştırmaktır
bir de @sokak sanati vardı rahmetli oldu
@xBUGRAx @Zeyno @serhatt da onları özeniyor ana başarısız oluyorlar hep neyse 3 cadolozun sonu böyle olmadıkça forum rahata ermez
@Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @kerem @The_Erinch @cookies @dreamy @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür @Gerekli24 @Alos @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD

HERKES HAZIRSA BAŞLIYORUZ!

@Emre Ozansoy
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Candan Erçetin'in duygu ve düşünceleri çok iyi bir şekilde anlattığı parça olmuş yine. Kırmızı Oda'da dinlemiştim ilk kez bende.
)
8 puan Hadise - Sıfır Tolerans

7 puan Serdar Ortaç - Mesafe
6 puan Tarkan - Kış Güneşi
5 puan maNga - We Could Be The Same (Yabancı şarkı normalde sevmem, ama bir kaç kez tamamını dinleyince hoş gelmeye başladı.)
5 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün

3 puan mor ve ötesi - Daha Mutlu Olamam (Bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum, ama pek sevemedim.)
3 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi

Senden daha iyi ortalığı karıştıran yok bence.

Reactions: xemrexxx
İlk defa açıklama yaparak oy kullandım.
Garip durdu...

Normal puanlama yapacaktım, ama vazgeçtim. 1 puan vermek istemedim özellikle ikili elemelerin başında.

Reactions: The_Erinch
@Emre Ozansoy bile en düşük puanı vermiş, sonuncu olarak eleneceğim sanırım.

Reactions: Emre Ozansoy
Tşkler @Emre Ozansoy

Reactions: Emre Ozansoy
@Emre Ozansoy bile en düşük puanı vermiş, sonuncu olarak eleneceğim sanırım.
Daha kaç küsur oy var, nereden biliyorsun elendiğini. 😱 O kadar güzel şarkıların ardından bu hafta benim için olmadı, daha iyi bir şarkı beklerdim. Umarım elenen isim sen değilsindir.

Reactions: phoebebuffay