eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Sonuçlara bak. 🤦 Pinhani, maNga, Candan Erçetin veya Serdar Ortaç şampiyon olursa kalp krizi geçiririm.
Aklıma Buray'la yarıştığım sezon geldi.
O zamanlar da Yıldız Tilbe için böyle demiştin Buray destekliyordun şimdi Pinhani'yi de beğenirsin diye düşünmüştüm.

Reactions: DarkLegenD
Aklıma Buray'la yarıştığım sezon geldi.
O zamanlar da Yıldız Tilbe için böyle demiştin Buray destekliyordun şimdi Pinhani'yi de beğenirsin diye düşünmüştüm.
Buray'dan Pinhani'ye düşmek... Tıpkı Özgür2113'ten Özgür'e düşmek gibi... Yakıştıramadım...

Reactions: Özgür
Neyse iyi atıştık seninle ilk birbirimize mesajımız hiç hoş değildi diye hatırlıyorum ama bu yarışmada düzelttik galiba biraz
Sadakatsiz konusunda tartışmıştık 1 kez diye hatırlıyorum. Sonra çok konuşmadık ama ben bu yarışmadan önce de düzeltmiştim aramı yani senle.

Biz de en azından rock müziği sevdirdik sana az da olsa.
Senin sevmediğin tür hard rock ve metal bu arada. mor ve ötesi'nin çoğu şarkısı sana hitap ediyor. Sen 13-14 tanesini dinledin tabii ama daha çok şarkıları var.

Reactions: Gerekli24
Yarışmada kim kazansın istiyorsun bu daha mı sıkıntısız oldu

------

O zaman kerem gidince de ben alayım bu nasıl sistem
O saydığım dörtlüyü kenara koyunca geriye 2 kişi kalıyor... Varımızı yoğumuzu onların şampiyon olabilmesi için harcayacağız...

Evet enerji alamazsam o türler genelde kafamı şişiriyor bir de rap sevmiyorum onda eminim okulda duymaktan bıktım. Evet oradaydı biraz sert ve uzundu ama ikimiz de unutmuşuz iyi

Reactions: phoebebuffay
Bu arada cep telefonundan takip etmeye çalıştım, 40 oy gelmiş.. Arada puanlarına reaksiyon veremediğim yada yorumla dönemediklerim varsa lütfen affetsin.
1 puandan tam puan veren herkese teşekkür ederim.
Azda olsa çokda olsa emeğinizin değerlendirilmesi çok önemli.

Herkese iyi geceler. 🙏