Ben 9. sezonu sadece telefondan sunmuştum.Telefondan ilk hafta sunduğumda çok zorlanmıştım. Cidden çok zor bir şey.
Ben 9. sezonu sadece telefondan sunmuştum.Telefondan ilk hafta sunduğumda çok zorlanmıştım. Cidden çok zor bir şey.
Az kaldı zaten sabret birazRahatlamak için
Buraya kadar gelen herkes başarılı bence ihtimal vermiyorum ben de ama bugünü bile geçersen finale kalırsınBence eleneceğim zannetmiyorum ama hayırlısı elenirsem de sorun yok artık ben gayet iyi gittim bunca olumsuzluğa rağmen
Puanları falan nasıl topladın? 😱Ben 9. sezonu sadece telefondan sunmuştum.@The_Erinch
Her hafta bu yorumları yapıyorsun senin en azın çeyrek benceBence eleneceğim zannetmiyorum ama hayırlısı elenirsem de sorun yok artık ben gayet iyi gittim bunca olumsuzluğa rağmen
Her popüler şarkı iyi olacak diye bir şey yok tabii ki ama bu şarkı mor ve ötesi'ninse iyidir.Her popüler şey iyi olacak diye bir şey yok bir de böyle düşün
40 tane oy geldi. Az buz değil.Ay çok uzun sürdü oylar bugün sanki.
Tamamen özenerek mümkün olduğunca tarafsız yapılan oylarım@Gerekli24
Öncelikle buraya kadar gelen herkesi tebrik ediyorum. Artık buradan sonra elenenin üzülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Oylamada da 8 puan hariç hepsinde zorlandım.
8 puan maNga - We Could Be The Same (Açık ara birinci bu nasıl enerji patlaması bu nasıl şahne şovudur.)
7 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Şarkı ayrı ses ayrı güzel.)
6 puan Tarkan - Kış Güneşi (Tarkan'ın klasik tarzının dışında bir şarkı. Ancak bunu da iyi söylemiş. Rahatlatıcı bir etkisi var.)
5 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Merve'nin şarkılar aynı olmaya başladı demiştim. Bu turda biraz öyle olmakla birlikte bu sefer o kadar değildi.)
4 puan Hadise - Sıfır Tolerans (Ritmi iyi insanı hareket ettiriyor. Önceki turlarda olsa kesin üstlerde yazardım herhalde.)
3 puan Serdar Ortaç - Mesafe (Objektif olmaya çalıştım çok. Bu tarz şarkılar bence Serdar'a daha iyi gidiyor. İlk dinleyişimde bir uyumsuzluk hissettim ama tekrarlarında bu azaldı. Ancak en fazla bu kadar puan verebildim diğerlerinin yanında.)
2 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün (Sesi iyi ama şarkı olmamış özellikle bu tura. En iyi şarkı seçiminde seni görüyordum Özgür ama bu hafta kişisel kanaatim bu şarkı bu tura olmamış. Son iki haftaki şarkı bu turda olsa daha iyi verirdim.)
1 puan Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam (Bu turlarda bu şarkı düşük kaldı maalesef benim için.)
Hadi inşallahAz kaldı zaten sabret biraz
Hesap makinesinden.Puanları falan nasıl topladın? 😱
Elendim işte çok net, hala böyle bir yorum yapıyorsun.Dur bakalım, daha hiçbir şey belli değil.
Seni bir kaç otobüse daha bindirirsek tam puana gelecek @Gerekli24@Gerekli24
Öncelikle buraya kadar gelen herkesi tebrik ediyorum. Artık buradan sonra elenenin üzülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Oylamada da 8 puan hariç hepsinde zorlandım.
8 puan maNga - We Could Be The Same (Açık ara birinci bu nasıl enerji patlaması bu nasıl şahne şovudur.)
7 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Şarkı ayrı ses ayrı güzel.)
6 puan Tarkan - Kış Güneşi (Tarkan'ın klasik tarzının dışında bir şarkı. Ancak bunu da iyi söylemiş. Rahatlatıcı bir etkisi var.)
5 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Merve'nin şarkılar aynı olmaya başladı demiştim. Bu turda biraz öyle olmakla birlikte bu sefer o kadar değildi.)
4 puan Hadise - Sıfır Tolerans (Ritmi iyi insanı hareket ettiriyor. Önceki turlarda olsa kesin üstlerde yazardım herhalde.)
3 puan Serdar Ortaç - Mesafe (Objektif olmaya çalıştım çok. Bu tarz şarkılar bence Serdar'a daha iyi gidiyor. İlk dinleyişimde bir uyumsuzluk hissettim ama tekrarlarında bu azaldı. Ancak en fazla bu kadar puan verebildim diğerlerinin yanında.)
2 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün (Sesi iyi ama şarkı olmamış özellikle bu tura. En iyi şarkı seçiminde seni görüyordum Özgür ama bu hafta kişisel kanaatim bu şarkı bu tura olmamış. Son iki haftaki şarkı bu turda olsa daha iyi verirdim.)
1 puan Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam (Bu turlarda bu şarkı düşük kaldı maalesef benim için.)
O zaman daha iyileri vardı bugün diyelimHer popüler şarkı iyi olacak diye bir şey yok tabii ki ama bu şarkı mor ve ötesi'ninse iyidir.Youtube'daki dislike oranı %1'di şarkının örneğin. Muhtemelen en yüksek like oranına sahip şarkıydı bu hafta.
Ayrıca 2001'de çıkan bir şarkı 2020'de böylesine bir etki yaratıyorsa iyidir tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?