1 taneye daha kızmasın herhalde değil miYeter artık 1 puanlardan gına geldi.
1 taneye daha kızmasın herhalde değil miYeter artık 1 puanlardan gına geldi.
O eski halimden eser yok şimdi diyorsunYarışmadan çok olaylar dikkatimi çekti, nedir ne değildir anlamaya çalışıyorum. Vay be eskiden olayların merkezinde yer alırdık, şimdi nedir ne değildir hiç fikrim bile yok. Yaşlanmışız.
Bir Derdim Var'a güzel puan veremeden giderse bende ona üzüleceğim.Ben kişisel olarak eleneceğime üzülmüyorum zaten. mor ve ötesi'ni final turlarına taşıyamadığım için üzülücem sadece. Bir de en güvendiğim 2 şarkıyı kullanamayacağım için.
Geldi de ne oldu sanki
@eskici in sıkıntısını al diye çağırmıstık serhat daha bunalımdaymıs 😱 😱 😱İşim yok büyük dertlerim var...
Hadise'nin en iyi şarkısı bu benceHadise'nin şu şarkısı Merve'nin üstündeyse başka da bir şey demem
İlk 3 müthiş umarım böyle kalır- 3. Puan Durumu -
110 | maNga
107 | Candan Erçetin
107 | Tarkan
93 | Pinhani
90 | Hadise
86 | Serdar Ortaç
72 | Mor ve Ötesi
69 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Şaka gibi.- 3. Puan Durumu -
110 | maNga
107 | Candan Erçetin
107 | Tarkan
93 | Pinhani
90 | Hadise
86 | Serdar Ortaç
72 | Mor ve Ötesi
69 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Senin yerinde olmak isterdim.Yarışmadan çok olaylar dikkatimi çekti, nedir ne değildir anlamaya çalışıyorum. Vay be eskiden olayların merkezinde yer alırdık, şimdi nedir ne değildir hiç fikrim bile yok. Yaşlanmışız.
Aynı düşüncedeyim @phoebebuffay @keremBir Derdim Var'a güzel puan veremeden giderse bende ona üzüleceğim.
Niye HadiseHadise'nin şu şarkısı Merve'nin üstündeyse başka da bir şey demem
Hadise çok düşmüş.- 3. Puan Durumu -
110 | maNga
107 | Candan Erçetin
107 | Tarkan
93 | Pinhani
90 | Hadise
86 | Serdar Ortaç
72 | Mor ve Ötesi
69 | Merve Özbey
Benim şarkım çok iyi ve popülerdi ki hakkı bu bile değil, senin şarkından gayet de çok daha iyi...Hadise'nin şu şarkısı Merve'nin üstündeyse başka da bir şey demem
O birkaç şarkıdan biri umarım Pinhani değildir.Şaka gibi.Cidden hakkım değil, yani benden üstte olmaması gereken birkaç şarkı benim üstümde ama canım forumum işte...
Yok artık Yiğit görmeyeli gerçekten zevkin değişmişHadise'nin en iyi şarkısı bu bence
Boşver. Ben seni özledim. Nasılsın iyi misin? Naptın köyde? İnternetten uzak nasıldı hayat?Yarışmadan çok olaylar dikkatimi çekti, nedir ne değildir anlamaya çalışıyorum. Vay be eskiden olayların merkezinde yer alırdık, şimdi nedir ne değildir hiç fikrim bile yok. Yaşlanmışız.
Bebeğim eskiden öyle miydik biz?O eski halimden eser yok şimdi diyorsun
Fikrini sormadım ben kendi fikrimi söyledimBenim şarkım çok iyi ve popülerdi ki hakkı bu bile değil, senin şarkından gayet de çok daha iyi...
Anladım zaten 1 verdiğini, tekrar belirtmeseydin keşke.1 taneye daha kızmasın herhalde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?