eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Yarışmadan çok olaylar dikkatimi çekti, nedir ne değildir anlamaya çalışıyorum. Vay be eskiden olayların merkezinde yer alırdık, şimdi nedir ne değildir hiç fikrim bile yok. Yaşlanmışız.
O eski halimden eser yok şimdi diyorsun

Reactions: Yiğitt
Ben kişisel olarak eleneceğime üzülmüyorum zaten. mor ve ötesi'ni final turlarına taşıyamadığım için üzülücem sadece. Bir de en güvendiğim 2 şarkıyı kullanamayacağım için.
Bir Derdim Var'a güzel puan veremeden giderse bende ona üzüleceğim.

Şaka gibi.
Cidden hakkım değil, yani benden üstte olmaması gereken birkaç şarkı benim üstümde ama canım forumum işte...

Reactions: Emre Ozansoy
Yarışmadan çok olaylar dikkatimi çekti, nedir ne değildir anlamaya çalışıyorum. Vay be eskiden olayların merkezinde yer alırdık, şimdi nedir ne değildir hiç fikrim bile yok. Yaşlanmışız.
Senin yerinde olmak isterdim.
Anlamadıysan şöyle anlatayım, haksızlık yapıldığını gördüğüm bir duruma ses çıkardım ben.

Boşver. Ben seni özledim. Nasılsın iyi misin? Naptın köyde? İnternetten uzak nasıldı hayat?

Reactions: Yiğitt
O eski halimden eser yok şimdi diyorsun
Bebeğim eskiden öyle miydik biz?
Eskiden kavga etmeye yer arardım, şimdi bir gram kılımı kıpırdatmam mesela. Çok anlamsız geliyor o dönem yaptıklarım şimdi, bir daha olsa yapar mıyım hayır orası ayrı.

Reactions: eskici