Beni rahat bırakın.
Beni rahat bırakın.
Çok iyi yine. Teşekkürler abi.Gerçekten 2 gün önceki konuda sadece eleştrildim, sadece ve sadece eleştrildim. Ben daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Bana gönderme yapılmaması ve etiket edilmemesini arz ediyorum. Hiçbir mesajınıza artık cevap vermeyeceğim. Sadece görmezden geleceğim.
------
@The_Erinch
Mor ve Ötesi 1
Hadise 2
Tarkan 3
Serdar 4
Merve 5
Manga 6
Pinhani 7
Umarım toparlarsın kalan oylar ile birlikte.Yeter artık 1 puanlardan gına geldi.
Çok şey istiyorsun gibi
Hadi ordan be. .ss
Vıyy nasıl dayanıcam ben.Yaklaşık 17 oy kaldı.
İşim yok büyük dertlerim var...Bu saatde işinmi var@eskici
Geldi de ne oldu sanki
Sık biraz dişini. Son oylarda sana sürprizim var.Vıyy nasıl dayanıcam ben.Neyse arada tam puanlar görürsek motive oluruz.
Yoo minicikcikcikÇok şey istiyorsun gibi
Ben kişisel olarak eleneceğime üzülmüyorum zaten. mor ve ötesi'ni final turlarına taşıyamadığım için üzülücem sadece. Bir de en güvendiğim 2 şarkıyı kullanamayacağım için.Umarım toparlarsın kalan oylar ile birlikte.
mor ve ötesi...- 3. Puan Durumu -
110 | maNga
107 | Candan Erçetin
107 | Tarkan
93 | Pinhani
90 | Hadise
86 | Serdar Ortaç
72 | Mor ve Ötesi
69 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?