Kim kimi kesecek görücezÖlümlerden ölüm beğen.
Kim kimi kesecek görücezÖlümlerden ölüm beğen.
Yaptığın ayıptan sonra neyini konuşayım? Kişisel olayları yarışmaya karıştırıp olayları başlatan sensin. Senin tarafsız olmadığını ve belli isimleri kayırdığını düşündüğümü (geçmişten örnekler vererek) söyledim diye resmen cephe aldın. Herkesin özel hayatında sorunlar oluyor emin ol. Ben de çıkıp burada benimle ne biçim konuşuyorsun ne sıkıntılar yaşıyorum mu demek gerekiyor? Memnun olmadığım yerleri söyledim diye hep memnuniyetsiz oldum, saçmalığa bak. Senin emeğine hiçbir zaman bir şey demedim her hafta da teşekkür ettim ama yanlış gördüğüm bir şeyleri söyleme ihtiyacı duydum diye de böyle davranamazsın. Eleştiriye açık değilsen söyle yormam kendimi. Eleştiri yağmuruna tutulmuş, lafa bak.Sen benimle konuştun mu? 2 gün önce konuda yazdıklarını unuttun mu? Oradaki üslübunu unuttun mu? İnsanların neler yaşadığı hiçbirinizin umrunda değil. Hayatta neler olup bitiyor, hala böyle küçük şeylerde takılı kalıyorsunuz. Laf sokun,emojileri kullanın. Geçmişte olan hesapları açın. Hep memnuniyetsiz olun. Hiçbir zaman burada sizin için de verilen bir emek olduğunu asla düşünmeyin ve insanları yerden göğe kadar eleştri yağmuruna tutun. Bravo.
Öyle tabi ne sandın@tolgab
8 - maNga
7 - Tarkan
6 - Pinhani
5 - Hadise
4 - Candan Erçetin
3 - Serdar Ortaç
2 - Merve Özbey
1 - mor ve ötesi
------
İzlediğin bir şey yok o zaman. Cool cool takılıyorsundur şimdi.
Umarım düşük vermiştir sana da suç ortağım olursun.
Ben seni de zehirlerim
Yemek öğrenmek için mi izliyorsun yoksaNerden bulaştın diyorsun ozaman
Gelmez o
Bu haftanın en karamsar üyesi olarak seçiyorum sizi.1'ler art arda geliyor. Sondan 2.olurum diyordum ama sonuncu olacağım sanırım.
Olsun 5 iyi değil.Genelde Hadise'yi seven bir jüri üyemiz. O yüzden az şanslı değilsin hani.@tolgab
Ben Şahika'nın kardeşiyim nasıl beni öldüreceksin senÖlümün böyle olacak.
Sen benim oyu gör o zaman bir olmamış atOlsun 5 iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?