Seni bunak
Sen yarışsaydın 1 verirdim.Tarkan'a çok iyi oy vermişsin
Sen değil ben elenmek istiyorum zaten bitsin şu rezalet artık sinirim bozulduNiye elenmeni isteyeyim be
Yok gördüm de sözde çözülmüştü sorunlarÇok şey oldu kaçırdın herhalde.
Bu şarkıyı daha önceki haftalarda kullansa ilk ikimde olurdu muhtemelen.Bu hafta gerçekten sana iyi bir puan vermiş.
Artık tam puan yokElemek istediğin insana tam puan vermişsin...@Maskeli Fedai
Maruluma operasyon yapılıyor..Sen değil ben elenmek istiyorum zaten bitsin şu rezalet artık sinirim bozuldu
Elenmezsem gör bak haftaya bana da hepsinden en düşük gelecek.Bence de elenmek en güzeli bu sıkıcı ortamdan uzaklaşmak en iyisi olacak. 15-16 yaşında veletlerle daha fazla uğraşmayalım
Kim, hangi hakla kovar onu? 😱
Bana da tam verecektin..Sen yarışsaydın 1 verirdim.
Elenmiycem ama ilk 3 zor gibi şu ana kadarki oylara bakarsam.Bu hafta gerçekten sana iyi bir puan vermiş.
------
Puanlama nasıl ilerliyor?
Ne diyorsun sen 😱
İzliyor musun sen onu
Sen benimle konuştun mu? 2 gün önce konuda yazdıklarını unuttun mu? Oradaki üslübunu unuttun mu? İnsanların neler yaşadığı hiçbirinizin umrunda değil. Hayatta neler olup bitiyor, hala böyle küçük şeylerde takılı kalıyorsunuz. Laf sokun,Mahalle ağızlı mı? Bence ikimizin de üsluplarına iyi bak da ona göre konuş. Büyüklük sende kalsın diye de hiçbir şeyi toparlamadın. Benle konuştun mu mesela? Birkaç hafta önce neden memnun değilsin diye soran kerem yerine, üslubu garip olan kerem geldi. Bir de bana mahalle ağızlı diyorsun, şu üslubuna bir bak. Yazdıklarımda mahalle ağzıyla yazılan hiçbir şey yok. Göndermeyi de ben değil sen yaptın. Ben en azından alıntıladım. Sen ve yardımcın gibi ortaya yazmadım.
Bu yarışsa ben de verirdim 1Sen yarışsaydın 1 verirdim.
Ne diyorsun sen 😱
Diğer ikisi sunuyor bu akşamKim, hangi hakla kovar onu? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?