Oh ağzından bal damlıyprElenmezsin zaten
Oh ağzından bal damlıyprElenmezsin zaten
Ahhhh @ozmoturk İyi ki varsın, Candan sevgine kurban, çok teşekkür 🙏❣️🙏 @Emre Ozansoy @Zeyno@ozmoturk
8 Candan Erçetin
7 Tarkan
6 Hadise
5 Manga
4 Serdar Ortaç
3 Merve Özbey
2 Mor ve Ötesi
1 Pinhani
------
Neden bunu yapmadın peki?
Kestiremedim, bu şarkı daha iyi gider diye düşündüm o zamanlar.Neden bunu yapmadın peki?
Kimler için korkmayalım ki? Günün sonunda elbette 2 yarışmacı birden elenecek.Korkmaya gerek yok
Haa e o korku hiç gitmiyor canımKorkumdan konuya tıklayamayacağım demişsin çünkü.
@denizz19HANGİ İKİ KİŞİ ELENECEK? AZ SONRA!!!
- 1. Puan Durumu -
40 | Hadise
36 | Serdar Ortaç
36 | Candan Erçetin
35 | Pinhani
33 | maNga
32 | Tarkan
30 | Mor ve Ötesi
25 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Aynen, 2 haftadır fena olmayan puanlar veriyordun.Sana 2 puan vermeyi özlemişim @phoebebuffay 😄😁😆😆 (bak geçen haftalarda beğendiğim olduğunda 6 da verdim 4 de verdim)
Öyle olsun bakalımO çünkü cevapladığım bildirimlerin üstünde çıktı, sonradan mı düştü anlamadım da sen bana niye cevap vermiyorsun şeyinin üstündeydi
Nereye be iftiracı
Yine kanımı donduruyorsun hain kütük...Şu Manga ve Mor ve Ötesi kim vurduya gitse ne güzel olur..
Dur daha bakalım. Bu hafta 40 tane oy kullanıldı. Ne olacağını ben dışında kimse bilmiyor.Kestiremedim, bu şarkı daha iyi gider diye düşündüm o zamanlar.Keşke birkaç kişiye sorup fikir alsaydım.
Sen de bugün forumun en iyi 3 üyesinden birisin@DarkLegenD
08- Hadise - Sıfır Tolerans (en iyi 3 şarkısından biri)
07- Merve Özbey - Yaş Hikayesi
06- Tarkan - Kış Güneşi
05- Pinhani - Ne Güzel Güldün
04- maNga - We Could Be The Same
03- Serdar Ortaç - Mesafe
02- Candan Erçetin - Gamsız Hayat
01- Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
Güzel şarkı seçmişsinOh ağzından bal damlıypr
İyi başlamışsın
Sizsiniz ecünnü.
Geçen haftalarda yukarıdaydık düşmüştük oyüzden bir bekleyelim diğer kısımlarıÖnünde bir ecünnü var ama.@slhttnmtl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?