Maskeli Fedai
Favori Üye
Yüksek ver 😡Valla artık ilerlediği için her şarkı iyi Tarkan'ın o şarkısı iyiydi diğer şarkılara göre vereceğim puan değişir ama
Yüksek ver 😡Valla artık ilerlediği için her şarkı iyi Tarkan'ın o şarkısı iyiydi diğer şarkılara göre vereceğim puan değişir ama
Sana inat düşük vereceğimYüksek ver 😡
Bi zahmetBu hafta 9 puan veririm@Tolstoyevski
Beşiktaş'a büyü yaparım..Sana inat düşük vereceğim
Senin yapacağın büyüden hayır mı gelir en son zor gruba düşsün dedin kendi takımına geldi zor grupBi zahmet
------
Beşiktaş'a büyü yaparım..
Klibi de bir başka aacayip güzel 90’lı yıllarda böyle bir klip çekmiş olması büyük iş
Biz o gruptan açık ara lider çıkarız..Senin yapacağın büyüden hayır mı gelir en son zor gruba düşsün dedin kendi takımına geldi zor grup
Kliplere bakarsam -1 veya -2 olur. Bence hiç bakmayayımKlibi de bir başka aacayip güzel 90’lı yıllarda böyle bir klip çekmiş olması büyük iş
Final puanı almadığım için elbette ki ben olmalıyımHanginize tam puan vericem şimdi ben
Klipte öyle pek bir şey yok diğer eski kliplerinin aksine ve cidden kaliteliKliplere bakarsam -1 veya -2 olur. Bence hiç bakmayayım
Öyle efsane bir şarkı ki yurt dışında şarkı yarışmalarında böyle coverları yapılmış@Dosi @Maskeli Fedai @Gerekli24 @EmreCan
Öyle efsane bir şarkı ki yurt dışında şarkı yarışmalarında böyle coverları yapılmış@Dosi @Maskeli Fedai @Gerekli24 @EmreCan
Kimse onun kadar şehvetli okuyamaz.Valla çok güzel yapmış aynı Tarkan gibide okumuş şarkıyı
Kimse onun kadar şehvetli okuyamaz.
Serdar da pek almış sayılmazFinal puanı almadığım için elbette ki ben olmalıyım
11.haftadan herkese selamlar. Bu hafta Merve Özbey'in en as şarkılarından biri olan "DUMAN" ile yolculuğumuza devam ediyoruz. Herkese başarılar.
Vefan yokmuş be sevgilim
İçinde aşk yananlara
Yolundan dönme aldırma dumanlara
Sefa olmaz be sevgilim
Yürekten ah alanlara
İhanetin bana değil dualara
0.31 - 1.41
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?