Serdar reis bakalım ne yapacak
Korksunlar bizdenTam kendini bulmuşsun. .ss
Serdar reis bakalım ne yapacak
Korksunlar bizdenTam kendini bulmuşsun. .ss
İkisi de bende mevcutAyrıca edepli özel jüriler de istemiyoruz değil. Özellikle zevkli olmaları çok önemli.
Zack Hemsey
Evet, hem de rapçi
Rezil oylar@kerem'in oyları:
9p) Mor ve Ötesi (Harika)
9p) maNga (Müthiş)
9p) Pinhani (Başta daha düşük vermiştim ama dinleye dinleye çok sevdim şarkıyı.)
8p) Teoman (Çok iyi)
6p) Hadise (Güzel)
6p) Serdar Ortaç (Güzel)
5p) Merve Özbey (Fena değil)
3p) Candan Erçetin (Zayıf bir tercih olmuş.)
3p) Tarkan (Bu hafta benim müzik tarzıma en uzak şarkı kesinlikle.)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Teşekkürler ama bu hafta sadece kerem var.
Senin oylarını da göreceğiz.Rezil oylar
Qualität-@kerem'in oyları:
9p) Mor ve Ötesi (Harika)
9p) maNga (Müthiş)
9p) Pinhani (Başta daha düşük vermiştim ama dinleye dinleye çok sevdim şarkıyı.)
8p) Teoman (Çok iyi)
6p) Hadise (Güzel)
6p) Serdar Ortaç (Güzel)
5p) Merve Özbey (Fena değil)
3p) Candan Erçetin (Zayıf bir tercih olmuş.)
3p) Tarkan (Bu hafta benim müzik tarzıma en uzak şarkı kesinlikle.)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Olmaz mı diyorsun
OlsunTeşekkürler ama bu hafta sadece kerem var.
Sen her zaman kalitelisinQualität-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?