Emre Ozansoy
Moderatör
HB neyin kısaltması? 😱İrlanda dondurması Algidanın diğer adı HB
HB neyin kısaltması? 😱İrlanda dondurması Algidanın diğer adı HB
pompy candır.
Aynı şekilde kimse yazmasa bile yıllardır düzenli senaryo yazıyor
Survivor varken Masterchef de ne.Ben masterchef e dönüyorum
Üşengeçlik iyi değilÜşeniyorum.
Evet, kötü bir şey.Üşengeçlik iyi değil
Geldi kütüklerin padişahı @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai
Tarkan 9
Manga 8
Serdar Ortaç 7
Merve Özbey 6
Pinhani 5
Candan Erçetin 4
Mor ve Ötesi 3
Hadise 2
Teoman 1
Canım patlıcan çektiEvet, kötü bir şey.Ama can çıkar huy çıkmazmış.
Puan farkları çok az. Kimin eleneceğini aşırı derecede merak ediyorum.KİM ELENECEK?
!SON PUAN DURUMU!
196 | maNga
171 | Pinhani
157 | Tarkan
153 | Mor ve Ötesi
147 | Candan Erçetin
134 | Serdar Ortaç - Şeytan
131 | Hadise
124 | Merve Özbey
119 | Teoman
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Yüksek vermiş, ilginç
İçimdeki ses Teo gidecek diyor. Oylama öncesi Candan Erçetin'den korkuyordum neyseki tehlikede değil @The_ErinchKİM ELENECEK?
!SON PUAN DURUMU!
196 | maNga
171 | Pinhani
157 | Tarkan
153 | Mor ve Ötesi
147 | Candan Erçetin
131 | Hadise
124 | Merve Özbey
119 | Teoman
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Son dörtlünün oylarını kendim hesaplayayım.SON 8 OY!
Biraz düzelmişKİM ELENECEK?
!SON PUAN DURUMU!
196 | maNga
171 | Pinhani
157 | Tarkan
153 | Mor ve Ötesi
147 | Candan Erçetin
131 | Hadise
124 | Merve Özbey
119 | Teoman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?