Ay hepsine tek tek yapamadım 30 sayfa olmiş.Bir daha vaktinde gel ve milleti tek tek etiketle böyle cazip durmuyor.
------
Güllü @serhatt
TARKAN 9
MOR VE ÖTESİ 9
MANGA 9
PİNHANİ 9
HADİSE 9
CANDAN ERÇETİN 9
SERDAR ORTAÇ 9
MERVE ÖZBEY 9
TEOMAN 9
Ay hepsine tek tek yapamadım 30 sayfa olmiş.Bir daha vaktinde gel ve milleti tek tek etiketle böyle cazip durmuyor.
------
Güllü @serhatt
TARKAN 9
MOR VE ÖTESİ 9
MANGA 9
PİNHANİ 9
HADİSE 9
CANDAN ERÇETİN 9
SERDAR ORTAÇ 9
MERVE ÖZBEY 9
TEOMAN 9
@serhatt hogatha ya dil altı hapını ver gebermesinSON 4'LÜ AYNI PUANLARA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 3. Puan Durumu -
145 | maNga
131 | Pinhani
120 | Mor ve Ötesi
109 | Tarkan
107 | Candan Erçetin
94 | Hadise
94 | Teoman
94 | Serdar Ortaç
94 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Cidden benim şarkımın seviyesinde olanların sonuncu olup bizden kötü şarkının yukarıda olması üzücü, ha alıştım artık elensem koymaz.SON 4'LÜ AYNI PUANLARA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 3. Puan Durumu -
145 | maNga
131 | Pinhani
120 | Mor ve Ötesi
109 | Tarkan
107 | Candan Erçetin
94 | Hadise
94 | Teoman
94 | Serdar Ortaç
94 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Geç kalınca hem canlı takip etmek hem de önceki mesajlara bakmak zor oluyor.Ay hepsine tek tek yapamadım 30 sayfa olmiş.
Bu nasıl oy böyle beBir daha vaktinde gel ve milleti tek tek etiketle böyle cazip durmuyor.
------
Güllü @serhatt
TARKAN 9
MOR VE ÖTESİ 9
MANGA 9
PİNHANİ 9
HADİSE 9
CANDAN ERÇETİN 9
SERDAR ORTAÇ 9
MERVE ÖZBEY 9
TEOMAN 9
Bu kadar da boncuk olmaz
Gönülçelen bekledim ben @Silinmiş ÜyeKupa Kızı ve Sinek Valesi'ni kullansaydın şuan zirvedeydin.
Bugün hayalet gibisin.Geç kalınca hem canlı takip etmek hem de önceki mesajlara bakmak zor oluyor.
İyi de iyiydi dedim anlamadımYarıştığım Hadise şarkılarını çok seviyor olmam?
Aynen aşkom ya.Geç kalınca hem canlı takip etmek hem de önceki mesajlara bakmak zor oluyor.
Kıytırık zaten bizim yarışma umrunda olmaz dediğin gibi...Cidden benim şarkımın seviyesinde olanların sonuncu olup bizden kötü şarkının yukarıda olması üzücü, ha alıştım artık elensem koymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?