eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

Candan Erçetin- Umrumda Değil-12 ( daha fazla puan hak ediyor) @Turkuazz Düşünmen yeterrrrr

Reactions: Turkuazz
Başarılar diliyorum sana. Daha iyisini hakedebilir grup. Bu zamana kadar hala gelebildiyse iyi bir gruptur. Gelebildi mi bilmiyorum tabi
Geldiler tabii ki ve evet iyi bir grup. Açıkçası bu haftaki şarkım listemde en güvenmediğim şarkıydı. Bu yüzden düşük puanlara tepki vermiyorum pek. Ama ileriki haftalarda da düşük puan verirsen bir takım kötü yorumlara maruz kalabilirsin...

Reactions: cehennet
TARKAN'ın şarkısı çeyrek finallik bence, bu hafta neden dinledik.
@Tolstoyevski
İlk hafta güzel açılış yapmak uğur getirir düşüncesiyle hareket ettik ama içten içe de hafif pişmanlık yok değil
Neyse ki şarkılarımız bol

Reactions: mrt-06 and Zeyno
@Çiğdem
Birkaç kişi dışında kim kimdir bilmiyorum ilk bakışta 17.sıra ve 1.sıra belliydi arasını dinleyerek müzik zevkime göre oyladım başarılar

17 Tarkan
16 Yeni
15 maNga
14 Demi
13 Candan
12 Pihanni
11 Ebru
10 Tuğba
9 Model
8 Merve
7 Mfö
6 Teo
5 Mor
4 Toygar
3 Hadise
2 Edis
1 Gülben (İzel ismini duyunca buğramı demiştim
Ayy hadi gönder şu gülbenini 2.hafta izeli getirde şampiyon yapalım ayoll
)

İlk hafta güzel açılış yapmak uğur getirir düşüncesiyle hareket ettik ama içten içe de hafif pişmanlık yok değil
Neyse ki şarkılarımız bol
Vallahi ben bekliyordum dostum ama diğer haftalar işin daha zor..Çıtayı çok yüksekten başlattın kendi adına.

Bu arada altlardaki birkaç arkadaş lütfen kusura bakmasın internet problemim olduğu için recap'ları sadece 1 kere dinleme fırsatım oldu. Aşağılarda çok da net bir tablo çıkmadı ortaya.

@The_Erinch teşekkürler harika puan.

Benim puanlarım açıklanmadı daha galiba, ufaktan bir spoiler vereyim. Ben de sana harika bir puan verdim.

Halen yürüyor...hızını alamadı Manisaya vardı
@slhttnmtl
@Ahmed @Özgür @Veteran @MayısKralı @slhttnmtl @12.Adam @slhttnmtl yandınız siz.

------

@EmreCan
18 Pinhani - Kefen Giydim
17 MFÖ - Diday Diday
16Model - Kuğunun Ağıtı
15 Manga - Kandırma Kendini
14 Mor ve Ötesi - Uyan
13 Demi Lovato - Body Say
12 Teoman - Uçurtmalar
11 Tarkan - Yolla
10 İzel & Gülben & Ercan - Özledim
9 Gülşen & Ediş - Nirvana