O da aynısını diyor ablaYanlış anladın galiba Tols Çiğdemde yapıyor derken oda sonrada gelen oyları kabul ediyordu onu dedim
Ben de onu diyorum tam olarakYanlış anladın galiba Tols Çiğdemde yapıyor derken oda sonrada gelen oyları kabul ediyordu onu dedim
O da aynısını diyor abla
Ben de onu diyorum tam olarak
Benim ayrıcalığım ne, niye hâlâ oy kullanabiliyorum? Ben bunu anlamadım.Eğer yarışmacılarımız bu durumdan rahat oluyorlarsa bunu kabul etmiyoruz. Bizde bu durumu etik görmüyoruz zaten. @xdragxx ve @Yakamoz-Asi'nin oyları geçersiz sayılacaktır. Eğer @Yiğitt'in de oy kullanması istenmiyorsa kendisinin de oyları devre dışı kalacaktır. Konu burada kapanmıştır, iyi geceler. @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Ahmed @Çiğdem @The_Erinch @Tolstoyevski @Özgür
Profil foton yüzünden kendini dışlanmış hissetmeBenim ayrıcalığım ne, niye hâlâ oy kullanabiliyorum? Ben bunu anlamadım.
Dışlanmak değil ki bu. Resmen pozitif ayrımcılığın gölgesinde serinliyorum şu an.Profil foton yüzünden kendini dışlanmış hissetme
Ne kadar iyi niyetli insanDışlanmak değil ki bu. Resmen pozitif ayrımcılığın gölgesinde serinliyorum şu an.Aslında bu durumu destekleyip bu ayrıcalıklı konumumu korumam lazım.@xdragxx @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica
Dışlanmak değil ki bu. Resmen pozitif ayrımcılığın gölgesinde serinliyorum şu an.Aslında bu durumu destekleyip bu ayrıcalıklı konumumu korumam lazım.@xdragxx @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica
Aaaaa, lezbiyen mi? 😳aynen bir lezbiyen olarak yanındayım @DarkLegenD
En iyisi yarışmayı iptal edelim yoksa işin içinden çıkamayacağızEğer yeni jürilerin oyları kabul edilmiyorsa o halde @The_Erinch ve ben de son birkaç haftada ilk defa oy kullanan jürilerin oylarına itiraz edelim, sonra o puanlar yeniden hesaplansın derken işin içinden çıkılmaz.. Geçmişe yönelik biz itiraz etmiyorsak o halde yeni eklenen jürilere yönelik de çoğunluk kararı olmadığı sürece yapılan itirazın geçerli sayılması kabul edilemez. Belki @denizz19 o yeni eklenen jüriler nedeniyle elendi kim nereden bilebilir ki? Bu zamana kadar yeni jüri alımı kabul edildiyse bu aynen devam etmeli. Eğer ortasında yeni jüriler dahil edilmeseydi şu an bu tartışmayı yapmıyor olurduk, ama edildi. O halde çifte standart kabul edilemez.
aynen sadece kadınlardan hoşlanıyorumAaaaa, lezbiyen mi? 😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?