eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

NO WEDNESDAY NO WEDNESDAY

Geçen hafta @Yiğitt 'in oyları kabul edildi, o da yeni jüri sayılır. Bu durumda yeni jürilerin kabul edilmesinde sıkıntı olmaması lazım, eğer geçen hafta yeni bir jüri eklenmeseydi durum farklı olabilirdi ama eklendiğine göre demek ki sorun yoktur...

Reactions: Angelica
@Yiğitt yarışmamızın kadrolu jüri üyesi konumunda, ilk haftadan beri hem jüri üyeleri arasında ismi vardı ve etiket listesinde de yer alıyordu. İnternet sıkıntısından dolayı belli bir süre oy kullanamadığını belirtmişti. Çeyrek finale gelmişken özellikle yarışmada yer almayacağını belirten üyelerin bu saatten sonra yarışmada olması çok farklı ve etik olmayan bir durum.

Reactions: Dosi and Angelica
Sihirli annem 12.Bölüm Exxende çökmüş onu seyredin

Reactions: kerem
Sonuç olarak Yiğit de 12 hafta boyunca oy kullanmadı. Sadece o değil, DarkLegenD, MEnes gibi birkaç isim daha son bir iki haftada dahil oldu oy kullanmaya, ki "oy kullanmak isteyenlere kapımız açık" mottosuyla hareket edilen bir yarışmaydı. Bu yüzden bu hafta bu recaplara vakit ayırp dinleyip zamanında oy gönderen kişilerin oylarının kabul edilmemesi de ayrı bir etik ve soru işareti problemi doğurur. Baştan sona jüriler aynı isim olmadı çünkü, öyle bir yazılı kural da yok bildiğim kadarıyla...

S.G.A.T. dahilinde saydığın isimlerin hepsi kadrolu jüri üyemizdir. Ben geçen gün kapımız herkese açık derken özellikle 'bundan sonra oy kullanmayacağım' diyen kadrolu jüri üyelerimize çağrıda bulunmuştum. Dediğim gibi, baştan beri belli olan kadrolu jüri üyelerimiz var ve çeyrek finale gelmişken özellikle yarışmada yer almayacağını söyleyen üyelerin pat diye çeyrek finalde fikrini değiştirmesi etik bir durum değil. 2 yeni jüri üyesi demek dengelerin değişmesi anlamına geliyor ve bu kadar riskli haftalarda sonucu değiştirecek raddede olabileceğinden biz bu durumu etik görmüyoruz. Aslında biz değil özel mesaj yoluyla iki yarışmacımızdan bu durumdan şikayet geldiği için bu duruma negativ bakıyoruz zaten.

Reactions: Dosi and Angelica
Yarışmacılardan @The_Erinch ve ben de bunda bir problem görmüyoruz çünkü "kadrolu" sözleşme imzalamıyor kimse, neyin kadrosu ki bu bu sezon 12 hafta boyunca oy kullanmamış birisi kadrolu da olsa kadrosuz da olsa 12.haftada oy kullanıyorsa o da dengeleri değiştirir, bu durumun da hiçbir farkı yok demektir...

Yarışmacıların fikrini almak gerekiyor o halde.

Gayet de etik bir durum ne etik durum değili?
Vakit ayıramam 30 şarkı dinlemeye diye düşündüm ve 6 şarkıya inince de yarışma kızıştığı için oylarımı gönderdim bugün. İşine geldiği gibi o kadrolu jürimiz bu değil demek nedir yani
Ben de zamanında bu yarışmaya 1 sezon boyunca oy vermiş biriyim ve üye tarihine baktığım kadarıyla senden önce de varmışım bu tür yarışmalarda jüri olarak

Son 1 haftadır her şeyi kafana göre yapıyorsun ama ben sunuyorum zaten her şeyi kabul edecekler diye bir tutum kabul edilemez bir tutum.

Eski kadrosuyla İngiltere’yle ilgili yazın minik Edayı İngiltere’ye nasıl götüreceksin 16 yaşında

Mantıklı bir açıklama yapıldığı sürece sunucularımızın kararına uymayı daha uygun buluyorum, çünkü onlar enine boyuna düşünürken maalesef ben bunu bir yarışmacı gözüyle yapamıyorum. kerem'in yaptığı açıklama da şimdilik mantıklı duruyor.

Reactions: Angelica and kerem