Puanını ve göndermeni gördüm, konudan hızla kaçıyorum.ssTeşekkür ederim, bende kimse yok mu diye etiket atacaktım herkese.
Puanını ve göndermeni gördüm, konudan hızla kaçıyorum.ssTeşekkür ederim, bende kimse yok mu diye etiket atacaktım herkese.
Pinhani gördüm, Pihanni gördüm, Pinahani'yi ilk kez görüyorum.@Mircan Saye'nin oyları:
6 puan - Tarkan
5 puan - Hadise
4 puan - Candan Erçetin
3 puan - Pinahani
2 puan - Serdar Ortaç
1 puan - Manga
İyi vermek istiyorum, ama olmuyor bir türlü. Dünyadan Uzak dışında sevdiğim şarkısı yok denilecek kadar az yada yok diyelim direk. İçlerinden en zayıf o kaldı benim için.Puanını ve göndermeni gördüm, konudan hızla kaçıyorum.ss
2000'lerin en hit şarkılarındandı kesinlikle. Bilinmemesi bana tuhaf geliyor.Ben 4 yaşındayken çıkmış şarkı.
Eski şarkıları dinlerim ara sıra, ama hiç denk gelmedim.2000'lerin en hit şarkılarındandı kesinlikle. Bilinmemesi bana tuhaf geliyor.
Geçen sezon @eskici Bu Şarkı Benim'de kullanacaktı ama elenirsin deyince vazgeçmişti.
@Emre Ozansoy Faruk k yı bilmiyor2000'lerin en hit şarkılarındandı kesinlikle. Bilinmemesi bana tuhaf geliyor.
Geçen sezon @eskici Bu Şarkı Benim'de kullanacaktı ama elenirsin deyince vazgeçmişti.
Öyle garip adamları nereden bileyim.
Şarkını çok beğendim abicim, bu hafta diğerlerine göre bir tık daha iyi olduğunu düşündüğüm için favorimsin.@kerem Boncuklar için teşekkür ederim.
@Emre Ozansoy Her zamanki gibi harikasın
@Mircan Saye Puanın çok kıymetlim;çok teşekkür ederim.
Yine de 3 puanlık bir şarkı değildi bence. Neyse sağlık olsun.İyi vermek istiyorum, ama olmuyor bir türlü. Dünyadan Uzak dışında sevdiğim şarkısı yok denilecek kadar az yada yok diyelim direk. İçlerinden en zayıf o kaldı benim için.
O zamanlar Youtube yoktu, Kral TV'yi açardık, sevdiğimiz şarkıların çıkmasını beklerdik. Hey gidi günler.Eski şarkıları dinlerim ara sıra, ama hiç denk gelmedim.
Hiç açmadığım, izlemediğim kanallar.O zamanlar Youtube yoktu, Kral TV'yi açardık, sevdiğimiz şarkıların çıkmasını beklerdik. Hey gidi günler.@Çiğdem
Tşkler @Ahmed@Ahmed'in oyları:
5p - Hadise (Yorum yok.)
4p - Candan Erçetin (Sonunda iyi puan verebileceğim şarkı ile geldin.)
3p - Serdar Ortaç (Kocan Kadar Konuş'ta bu şarkıyı dinleyince bir ara bağımlısı olmuştum. Çok sevdiğim bir şarkısı.)
2p - Tarkan (Normal haftada en az ilk 3-de olacak şarkı ama 5 şarkı içinde maalesef en fazla bu kadar verebildim.)
1p - Pinhani (2 haftadır çok iyi şarkılar ile gelmiştin hatta tama yakın puanlar verdim. Ama bu şarkısını hiç sevmem. Hatta gıcık olduğum bir parça.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?