eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme] Sonuçları

Haftanın Şarkılarını Nasıl Buldunu?

• İyi

Oy: 18 94.7%
  • Orta

Oy: 1 5.3%
  • Kötü

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Tarkan final icin cok puan aldi. Finalist adayi diyebiliriz. Sarki secimlerini iyi yaparsa kazanabilir.

Candan Ercetin bu hafta en sevdigim sarkisiyla geldi. Bundan sonraki sarki ve recap secimleri bakalim finale götürecek mi.

Manga bu hafta güclü rakipleri karsisinda dördüncü oldu. Sarki güzeldi ama rakiplerinin sarkilari da cok iyiydi. Bakalim finale gidebilecek mi.

Pinhani, güzel bir sarkiyla geldi. Iyi sarki secimleri olursa finale gider mi görecegiz.

Hadise'nin elenmesi sürpriz oldu benim acimdan. Beklemiyordum. Yari final ve final icin cok iyi sarkilari olacagini düsünmüstüm. Gecmis olsun.

Serdar Ortac iyi bir sarki ile geldi ama daha iyi sarkilari vardi Serdar'in. Gecmis olsun.

Daha önceki sezonlarda hiç bir derece elde edemeyen yarışmacı ile ilk kez yarışıp çeyrek finale gelmek çok büyük bir başarı bence. O yüzden geçmiş olsun yerine tebrikler diyorum. Gelecek sezon çok daha iyi bir iş çıkaracağına eminim.

Bu haftaki şarkıların hepsi birbirinden iddialıydı, rakiplerin de iyi olunca yapacak bir şey yoktu. Geçmiş olsun @Çiğdem

maNga'nın en sevdiğim şarkılarından biridir Bir Kadın Çizeceksin, ama forum pek sevmemiş anlaşılan.
Umarım yarı finalde daha iyi bir sonuç elde edersin @Ahmed

Yarı finale, final puanı alarak çıkmanız çok iyi @Tolstoyevski @The_Erinch @ÖZGÜR. Yarı finalde de bol şans

Yarı Final şarkımızla hazırız.. Gene yürekleri dağlıyacağız ☺️

Öyle bir amacım elbette yok ama çoğu kişiye dokunacaktır. Ama bu geride tepebilir.
Hepbirlikte ilerleyen günlerde göreceğiz ☺️☺️☺️

Pinhani ve Manga'da cok güclü gelebilir. Tarkan'in sarkisi hk. zaten bir tahminim var. Recap'ini iyi sec.

Reactions: The_Erinch
Bunu özellikle duymak beni çok sevindirdi. Birazcık katkım olduysa ne mutlu bana. İlk yarışmanda çeyrek finalist olarak yarışı kapattın, hadi yine iyisin.

------

Mesajımı Almıştır O ve Evlenmeliyiz kalmıştı elinde.

Ve rezillik tekrardan baş göstermiş
Şaşırdım deme ama. Ben bekliyorudum.

Mesajımı Almıştır O'yu düşünüyordum yarı finale de zaten Evlenmeliyiz'i de kullansam da onu da kullansam elenecektim.

Reactions: DarkLegenD